Vahva maskisuositus seuran toiminnassa

8.10.2020

Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus on päättänyt vahvistaa maskin käyttösuositusta. Syysloman jälkeen seuran ohjaajat, valmentajat ja apuohjaajat käyttävät maskia liikuntatiloihin tullessa, pukuhuonetiloissa, mahdollisuuksien mukaan ohjatessa sekä liikuntatiloista lähtiessä. Maskin käyttöä toivotaan vahvasti myös kaikilta yläkouluikäisiltä harrastajilta sekä huoltajilta ja vanhemmilta, jotka tuovat lapsiaan harrastuksiin. Urheilutilanteessa maskin käyttöä ei suositella.

- Jatkossa huoltajia ja vanhempia pyydetään välttämään lasten liikuntatiloihin sisään tulemista, mikäli mahdollista. Jos sisätilojen välttely ei ole mahdollista, pyydämme käyttämään maskia ja muistamaan turvavälit. Tunneille ei enää myöskään saa jäädä seuraaman lapsen tuntia, vaan paikalla saa olla vain ryhmään kuuluvat harrastajat, kertoo puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

Keusoten mukaan alue on koronavirusepidemian kiihtymisvaiheessa. Keusote on antanut harrastustoimintaan omat suosituksensa, joita Mäntsälän Voimistelijat toiminnassaan haluaa noudattaa.