#Seurasydän-kampanja haastaa Seurapaitapäivään 28.9.

23.9.2021

Syksyllä 2021 Seurasydän-kampanjassa kutsu käy takaisin urheiluseuratoimintaan – niin harrastamaan, kentille kuin katsomoon. Tervetuloa harrastamaan meidän seuraan!

Seurasydän-kampanja nostaa syksyllä esiin seurarakkautta ja seurojen omia vahvuuksia. Jokainen voi kertoa omasta seurastaan hyviä asioita. Jotakin, mitä on kaivannut tai mihin oma seurarakkaus perustuu. Jakamalla tämän asian aihetunnisteella #Seurasydän positiivinen seuraviestinnän tuuli puhaltaa läpi Suomen etelästä pohjoiseen.

Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 28.9.2021

Suomalaisen seuraväen yhteistä juhlapäivää, Seurapaitapäivää, juhlitaan tiistaina 28.9.2021. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja muihin menoihin oman seuran väreihin. Vedä päällesi siis Mäntsälän Voimistelijoiden värejä - lilaa, keltaista, mustaa ja valkoista - tai kaiva kaapista seuratakki tai T-paita. Kutsu myös kaverisi mukaan tunnustamaan väriä.

Miten mukaan?

Pue päällesi seuran värejä tai seuravaate tiistaina 28.9. Jaa kuva tai video ja kerro meidän seurasta jokin hyvä asia. Jotakin, mitä olet kaivannut tai mihin oma seurarakkautesi perustuu. Voitte jakaa kuvan myös joukkueen tai ryhmän kesken. Jaa kuva somessa ja käytä tunnisteita @mantsalanvoimistelijat, #mavliikuttaa, #Seurasydän - näin viesti kantautuu Mäntsälässä sekä läpi Suomen.