Ryhmäliikunnassa etä- ja ulkotunnit, lapset ja nuoret harjoittelevat normaalisti

17.1.2022

17.1.2022 alkavalla viikolla saavat lapset ja nuoret (2003 syntyneet ja sitä nuoremmat) jatkaa normaalisti harjoittelua sisätiloissa. Perheliikuntaryhmät joutuvat olemaan tauolla, kunnes myös aikuiset pääsevät saliin liikkumaan.

Muistattehan terveysturvallisen toiminnan harrastukseen tullessa:

  • Vain terveenä harrastamaan - mikäli on mitään hengitystieoireita, tulee jäädä kotiin sairastamaan.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti tullessa liikuntatiloihin, liikkuessa ei tarvitse käyttää maskia. Huoltajien läsnäoloa ei sallita pukutiloissa tai saleissa. Pienten lasten osalta voi lapsen tuoda ja hakea pukutiloista.
  • Joukkueita ei sekoiteta harjoituksissa ja minimoidaan kontaktit. Ohjaajat ja valmentajat käyttävät kasvomaskia. Turvavälejä yritetään pitää treeneissä.
  • Ennen ja jälkeen harjoituksen pestään kädet saippualla. Saleissa on käytössä käsidesi.

Suosittelemme kaikille täyden rokotesarjan ottamista viranomaisten ohjeiden mukaan!

Aikuisten ryhmäliikuntatunnit toteutetaan etä- ja ulkotunteina toistaiseksi. Etänä jumpataan maanantaina ja keskiviikkona - tiistaina on ulkotunti klo 18.15-19.15. Jooga-tunnit ovat torstaina. Zoom-linkit on toimitettu ryhmille sähköpostitse Hoikan kautta. Ole yhteydessä 040 513 7892 tai mantsalan.voimistelijat@msoynet.com, mikäli et saa linkkejä. 

Seuran hallitus on päättänyt sopeuttamistoimista tammikuun alussa. Tästä syystä toiminnanjohtaja on osa-aikaisesti (50%) lomautettuna  19.1.-28.2.2022.

AVI:n tiedote