Sanni Koskiselle ja Mirka Liljalle SVUL:n Uudenmaan piirin stipendit

9.10.2020

Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus haki SVUL:n Uudenmaan Piiri ry:ltä vuoden 2019 stipendejä. Stipendit myönnettiin koronavirusepidemian takia vasta syyskuussa 2020.

Harjoittelustipendi Sanni Koskiselle

SVUL:n Uudenmaan piirin harjoittelustipendi (500€) myönnettiin Mäntsälän Voimistelijoiden esityksestä nuorelle ja lahjakkaalle urheilijalle, Sanni Koskiselle, joka voimistelee Team Freyat SM-joukkueessa. Joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 14-16v SM-sarjassa.

- Sanni on urheilijana todella motivoitunut, lahjakas ja ahkera voimistelija. Team Freyat harjoittelee 5-8 kertaa viikossa, yhteensä 15-20h, joten harjoitteluun tulee olla kova sisäinen motivaatio. Sanni edustaa Mäntsälän Voimistelijoita upeasti ja olemme ylpeitä hänen kehittymisestään urheilijana, kertoo Elina Rauhamäki perusteluista.

Kuva: Emma Dubb

Ohjaajastipendi Mirka Liljalle

SVUL:n Uudenmaan piiriin ohjaajastipendi (300€) myönnettiin Mirka Liljalle. 

- Mirka Liljalle haettiin ohjaajastipendiä hänen pitkäjänteisestä työstään Mäntsälän Voimistelijoissa. Mirka on toiminut joukkuevoimistelussa kaikissa mahdollisissa tehtävissä: vastuuvalmentajana, tiimin vetäjänä, tuomarina, urheilijana sekä kisajärjestelyissä. Aikaa on riittänyt myös harrasteryhmien ohjaamiseen. Valmennettavat lapset ja nuoret kokevat Mirkan valmennuksen motivoivaksi, hauskaksi ja kunnioittavaksi. Kaikkia kannustetaan, arvostetaan ja kohdellaan tasavertaisesti. Myös yhteistyö joukkueen vanhempien kanssa on mutkatonta ja avointa. Lisäksi Mirka ottaa toiset huomioon roolista huolimatta, ja hän tuo ja luo omalla olemuksellaan positiivisuutta ja kannustaa eteenpäin, jatkaa puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

Kuva: MäV