Minea-joukkueelle hopeaa!

23.11.2020

Minea kilpaili lauantaina 21.11. Illusion Cupissa Vaajakoskella 14–16-vuotiaiden harrastesarjassa. Tytöt tekivät siistin suorituksen, josta heille ja valmentajille jäi hyvä ja onnistunut fiilis. Ensimmäistä kertaa syksyn kisakauden aikana koko joukkue pääsi mukaan kisamatolle. Kotiinviemisinä joukkue sai hopeisen pokaalin.

- Nousujohteinen kausi jatkuu ja voimistelijoiden fyysiset ominaisuudet ovat menneet kovaa tahtia eteenpäin. Yksi kisa on vielä edessä ja siellä aiotaan nauttia voimistelusta täysillä”, kommentoivat valmentajat Eveliina Tast ja Mirka Lilja.

Illusion Cupissa kilpailu myös Hengettäret jr, joka osallistui kilpailuun etänä 16-20v-harrastesarjaan koronarajoitusten takia. Kilpailuvideo oli lähetetty jo viikkoa aiemmin ja tuomaristo katsoi sen valkokankaalta kisapäivänä. Joukkue saikin jännittää omaa suoritustaan livestriimistä, mutta tällä kertaa pisteet jäivät harmittavan alhaisiksi. Sijoitus oli lopulta viides.

- Eri asiahan se on suorittaa videolla, kun kilpakumppanit pääsivät kilpailemaan paikan päällä. Näin isoa pistelaskua emme kuitenkaan osanneet odottaa. Suoritus oli kuitenkin erinomainen. Nyt käännämme katseet erittäin mielellämme uuden ohjelman pariin, kommentoivat joukkueen voimistelijat Sara Jalonen ja Anni Ahtiainen.

Neeliat kilpaili Tampereen Elixiria Cupissa 10-12v-sarjassa. Kauden viimeisessä kilpailussa suoritus oli onnistunut ja tytöt nauttivat kilpailemisesta. 

- Nyt jatketaan ahkerasti harjoittelua kohti kevätkautta, sanoo vastuuvalmentaja Enni Toivonen.

Minea sai upeasti hopeaa Illusion Cupista
Neeliat kilpaili Tampereella.