Liity kannatusjäseneksi tai Ystävyyden Kiltaan!

26.10.2020

Oletko seuran entinen valmentaja, ohjaaja, harrastaja, voimistelija, tanssija tai hallituksen jäsen? Vai oletko mukana huoltajan roolissa? Sykkiikö sydämessäsi seurasydän? Nyt voit antaa tukesi Mäntsälän Voimistelijoille liittymällä kannatusjäseneksi tai Ystävyyden Kiltaan.

Kannatusjäsenenä tuen maksamallasi kannatusmaksulla lasten ja nuorten toimintaa seurassa. Kannatusjäsenys on voimassa aina yhden kauden; nyt siis 31.7.2021 asti.

Ystävyyden Killan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Uskollisuuden Killassa toteutetaan perinteistä kilta-ajatusta sovellettuna Voimisteluliiton arvoihin ja toimintaan. Killan toimintamuotoja ovat esim. liikunta, tapaamiset ja retket.Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti. Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys. Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja muun muassa seurasta ja kisamatkoilta. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita. Kiltalaisten tapaamisissa kaikuu aina iloinen puheensorina ja nauru raikaa. Kiltaan voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta Voimisteluliiton seuraan kuulunut henkilö. Kilta on osa pääseuraa, mutta sillä on kuitenkin esimerkiksi oma johtokunta.

Ilmoittautumisen voit tehdä seuran Hoika-rekisterijärjestelmän kautta.