Koronavirusepidemia keskeyttää loppuvuoden toiminnan

27.11.2020

Mäntsälän kunta on päättänyt sulkea sisäliikuntatilat kaikilta käyttäjiltä 20.12. asti koronavirusepidemian takia. Tästä syystä Mäntsälän Voimistelijoiden toiminta keskeytyy syyskauden viimeisten toimintaviikkojen ajaksi. Syyskautta olisi ollut jäljellä enää kaksi viikkoa. Jäsenistölle lähetetään tarkempi jäsentiedote Hoikassa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

- Koulujen salit suljetaan maanantaina 30.11. ja monitoimitalo 1.12., mutta kunta suosittelee, ettei tiloja enää käytettäisi. Haluamme toimia vastuullisesti, joten meidän toimintamme jää tauolle välittömästi, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Aikuisten tunteja oli jo aiemmin siirretty ulos ja Zoom-tunneiksi, mutta nyt myös ulkotunnit tulee keskeyttää. Ulkotunnit siirretään nyt myös Zoom-etätunneiksi. Aikuisten tunneista tiedotetaan erikseen.

Nyt myös lasten ja nuorten harrastetunnit sekä perheliikunta jäävät tauolle viimeisiksi kahdeksi toimintaviikoksi. Valmennusryhmien treenit tanssissa, tanssillisessa voimistelussa ja joukkuevoimistelussa toteutetaan osin etäyhteyksin. Valmentajat ovat yhteydessä joukkueisiinsa etäharjoitusten osalta, ja seura tiedottaa erikseen myös valmennusryhmien toiminnasta jäsentiedotteessa.

- Toivottavasti saamme tartuntaluvut alas, jotta pääsemme jatkamaan kevätkautta taas normaalisti 4.1.2021. Nyta tarvitaan meidän jokaisen panosta viruksen taltuttamiseksi, jatkaa Eerika.

Lue kunnan tiedote.

Lue aiempi uutinen seuran halliuksen koronalinjauksista.