Kisakuulumiset Espoosta ja Riihimäeltä

15.11.2021

Lilat, Liliat ja Minea olivat jälleen kilpailumatolla viikonloppuna. Minea kilpailee vanneohjelmallaan 14-16 -vuotiaiden harrastesarjassa. Riihimäki Cupista kotiintuomisina oli hopeamitalit, vaikka joukkue ei ollutkaan tyytyväinen suoritukseensa.

- Suorituksessa vähän juostiin vanteiden perässä. Pisteet myös huononivat edellisestä kilpailusta, joten niihinkään emme voi olla tyytyväisiä. Meidän Bogi maskottimme on kokenut kovia, sillä ei otettu sitä ensimmäisiin kisoihin ja Jyväskylässä unohdimme sen pukuhuoneeseen. Tänään Bogi jäi Mäntsälään. Veikataan, että Bogi on kironnut meidän suoritukset. Tämän päivän haparoiva suoritus kuitenkin riitti hopeaan, eikä ollut ongelmia sukkahousujenkaan kanssa. Tällä kaudella kilpailemme vielä yhden kerran välineellä, jonka jälkeen heitämme vanteet nurkkaan ja keskitymme vapaaohjelmakauteen, kommentoivat Minean voimistelijat Instagram-tilillään.

Liliat kilpaili 10-12 -vuotiaiden sarjassa harmillisesti vajaalla kokoonpanolla Espoo Cupissa isänpäivänä. Kilpailusuoritus oli kuitenkin tähän mennessä kauden onnistunein ja ilmaisullisin viime hetken kuvio- ja roolimuutoksista huolimatta. Tulokseksi Liliat sai kategorian 8.

- Nyt treenataan vielä pari viikkoa pallo-ohjelmaa kauden viimeisiä kilpailuja varten. Toivottavasti saisimme kategoriaa silloin nostettua, toivovat joukkueen voimistelijat.

Lilojen syyskauden kolmannet kilpailut 8-10 -vuotiaiden sarjassa ovat nyt takana, ja tuloksena oli taas kategoria 9. 

- Oli superkivaa päästä taas kilpailemaan. Pieniä virheitä tuli, mutta suoritus oli varmempi. Odotamme innolla, että pääsemme näyttämään paremman suorituksen viimeisiin kisoihin, kommentoivat voimistelijat Minea Laaksonen ja Vilja Vihinen.

Lilat pääsi yhteiskuvaan OVO:n kisamaskotin kanssa.
Minea sai Riihimäki Cupista hopeaa, vaikka ei ollutkaan tyytyväinen suoritukseensa.
Liliat kisasi vajaalla kokoonpanolla harmillisten sairastumisten takia, mutta sai tehtyä silti kauden parhaan suorituksensa.