Hopeaa Hengettäret jr -joukkueelle!

3.11.2020

Joukkuevoimistelussa kilpailukausi on edennyt poikkeusoloissa hyvin. Mäntsälän Voimistelijoiden joukkueet olivat viikonloppuna kilpailemassa Tampereella, Espoossa ja Helsingissä neljän joukkueen voimin.

Hengettäret Jr ja Neeliat starttasivat kisakautensa. Lilliat ja Lilat jatkoivat kisaamista toisissa kilpailuissaan.

Hengettäret Jr avasi kisakauden Tampereella TTNV Cupissa harrastesarjassa 16-20v. Suoritus oli onnistunut ja pisteet riittivät upeasti hopeamitaleihin. Joukkue lähtee nostamaan pisteitä seuraaviin kisoihin heti tulevana viikonloppuna.

- Meillä oli kovat tavoitteet kauden aloituskisaan, mutta niistä jäätiin vielä. Jännitys näkyi läpi suorituksen tasapainojen horjumisessa, mutta samalla saatiin hyvä lataus ja tunnelma tekemiseen, kommentoi vastuuvalmentaja Mirka Lilja.

Neeliat aloittivat kisakautensa Espoo Cupissa Tapiolan Urheiluhallilla. Joukkue kilpaili 10-12-vuotiaiden sarjassa ensimmäistä kertaa. Neelioiden vastuuvalmentajana toimii Enni Toivonen ja toisena valmentaja Eveliina Tast.

- Voimistelijoiden kokemukset kisasta olivat ihan hyvät, mutta esiintyminen ensimmäistä kertaa kuukausiin näkyi kovana jännityksenä. Tytöt selvisivät kuitenkin hyvin, ja varsinkin suorituksen spagaattisarja onnistui todella hienosti, kertoo valmentaja Eveliina Tast.

Lilat-joukkue osallistui PNV Cupissa Helsingissä 8-10v-sarjaan. Suoritus oli kauden tähän mennessä paras ja se riitti tällä kertaa kategoriaan 8. Lilojen vastuuvalmentajana on Miisa Lilja ja toisena valmentajana Petra Repo. Liliat-joukkue suuntasi Espoo Cupiin ja saavuttivat toisissa 10-12v kilpailuissaan kategorian 5. Lilioiden vastuuvalmentajana toimii Petra Repo ja toisena valmentajana Johanna Väliaho.

HJM-seurayhteistyöjoukkueet edustivat laajalla kattauksella

HJM-seurayhteistyöjoukkueista PNV Cupissa mukana oli kolme joukkuetta. 8-10v -sarjaan osallistui Freyat Mini. Joukkue hoiti iloisen kisasuorituksen hyvin, joka tuotti hienosti kategorian 1. Joukkue sai tuomareilta kunniamaininnan suorituksestaan. 12-14v SM-sarjaan vapaaohjelmallaan osallistuivat Freyat Pre Junior ja Freyat Stars. Freyat Pre Junior oli tehnyt ohjelmaansa muutoksia, jotka toimivat ja se tuotti sijan kymmenen. Freyat Stars kilpaili kovatasoisessa sarjassa sijoittuen sijalle 11.

Espoo Cupiin Freyat -joukkueet osallistuivat viidellä eri joukkueella. 10-12v -sarjaan osallistui Freyat Glow. Joukkue saavutti hienosti kategorian 2 ja ansaitsi upealla suorituksellaan hopeaa. Joukkue palkittiin sarjan mieleenpainuvimman joukkueen palkinnolla. 12- 14v -kilpasarjaan osallistui Freyat Aspire. Joukkue jatkoi pronssilinjalla ja saavutti kategorian 1 joukkueen ennätyspistein. 14-16v -kilpasarjaan osallistui Freyat Kilpa Jr. Tyttöjen kova työ ja onnistuminen palkittiin ja joukkue sijoittui hienosti kolmanneksi kauden parhain pistein.

16-20v -kilpasarjaan osallistui Freyat Kilpa. Sarjan taso oli korkea ja joukkueella oli harmillisesti suorituksessa useampia pieni epätarkkuuksia. Sijoitus jäi viidenneksi.

Tampereella joukkuevoimistelun TTNV Cupissa mukana oli kaksi HJM-yhteistyöjoukkuetta. 14-16v SM-sarjaan osallistuivat Freyat Junior ja Team Freyat. Freyat Junior lähti kisaan odottavin ja positiivisin tunnelmin, mikä tuotti hyvän tuloksen kolmannella sijalla. Team Freyat teki hienon suorituksen ja voitti kultaa. Tuleviin SM-kisoihin tullaan tekemään kovaa työtä.

Hengettäret jr toi Tampereelta hopeamitalit kotiin 16-20v-harrastesarjassa.
Neeliat kilpaili Espoossa ensimmäistä kertaa 10-12v -sarjassa.