Kevätnäytöksessä iloittiin yhdessä olosta

15.5.2022

Mustan Kissan kevätnäytös kokosi monitoimitalolle kaikki Mäntsälän Voimistelijoiden harrastajat ja heidän perheensä. Koronan takia edelliset kaksi vuotta kaikki näytökset ovat jääneet pitämättä, ja sen takia ilo oli ylimmillään, kun voimistelijat ja tanssijat pääsivät esiintymislavalle pitkän tauon jälkeen.

- Seuran kevätnäytös kokoaa aina kaikki harrastajat yhteen. Näytöksessä nähdään, millaisia taitoja on opittu ja millaisia uusia ohjelmia ryhmät ovat harjoitelleet. Näytöksen kohokohtia ovat erityisesti pienten ryhmät, koska esiintyminen on monelle ensimmäinen kerta. Tänä vuonna pienimmät esiintyjät tulivat perheliikunnan ryhmästä, jossa pienet pullistelijat valloittivat yleisön, kertoo puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

Kevätkauden kohokohtana monelle on vielä tuleva Gymnaestrada Tampereella, jonne Mäntsälän Voimistelijat lähtee yli 80 voimistelijan, tanssijan ja huoltajan porukalla. Kevätnäytöksessä nähtiinkin monta ohjelmaa, jotka tullaan näkemään Tampereen Ratinassa Unelmia-kenttänäytöksessä sunnuntaina 12.6.2022.

- Toivottavasti Mäntsälästäkin tullaan katsomaan upeaa kenttäkokonaisuutta sunnuntain päätösjuhlaan, sillä sitä herkkua on tarjolla vain näissä suurtapahtumissa. Hienoa on myös se, että avajaisissa saamme kaikki tanssia mäntsäläläisen Nea Vallinin tanssikoreografiaa, sillä uutuutena on yhteinen Dance 4 Fun -tanssikoreografia kaikille halukkaille, jatkaa Elina Rauhamäki.

Näytöksessä palkittiin Vuoden seuratoimijana Kaisa Koli, Vuoden ohjaajana Petra Repo sekä Vuoden aikuisliikkujana Onneli Rehunen. Heidi Mattilan muistorahaston stipendi annettiin Hertta Hakkaraiselle. Vuoden talkoolaisina palkittiin Johanna ja Juha Laaksonen.

Mäntsälän Voimistelijoiden kausi jatkuu suosituilla ulkojumpilla maanantaisin ja keskiviikkoisin seurakuntakeskuksen nurmella, jonne kaikilla on mahdollisuus tulla mukaan pienellä kertamaksulla. Samoin Gymnaestradaan lähtevät jatkavat harjoituksia vielä kesäkuun alkupuolelle asti, ja joukkuevoimistelijat aina juhannukseen asti. Uusi toimintakausi käynnistyy elokuussa.