Kevätnäytöksen tunnelmia!

3.6.2024

Seuran kevätnäytös järjestettiin su 19.5. Riihenmäen koululla.

Näytöksen teemana oli "Sohvaperunat", ja kaikista esityksistä pystyi huomaamaan televisiosta tuttuja hahmoja, musiikkeja tai ohjelmia. 

"Näytös oli kaikinpuolin onnistunut! Jokainen kilpa- ja harrasteryhmämme on kehittynyt huimasti ja oli upeaa ihastella vauhdikkaita, energisiä sekä herkkiä esityksiä. Seuran yhteisöllisyys näkyy etenkin tällaisissa tapahtumissa, joissa jokainen pääsee näyttämään taitojaan vanhempien, sukulaisten sekä muiden seuran jäsenten kannustaessa", kertoo toiminnanjohtaja Heidi Kärki.

Näytöksessä myös palkittiin mm. aktiivisia seuratoimijoita sekä urheilijoita.

Vuoden seurakissa on uusi perinne, jossa seura palkitsee vuoden talkoolaisen tai seuratoimijan aktiivisesta ja yhteisöllisestä toiminnasta. Seurakissaksi palkittiin Hanna Siponen.

Vuoden nuori urheilija palkinto jaetaan motivoituneelle sekä tunnolliselle liikkujalle, joka omalla tekemisellään ja olemuksellaan kannustaa muita. Vuoden nuoreksi urheilijaksi palkittiin Eve Rautiainen.

Vuoden valmentajaksi palkittiin Netta Juvonen omistautuneesta sekä kehittävästä valmennustyöstään seurassa. Netta on kevään aikana ottanut paljon vastuuta ja osoittautunut tunnolliseksi ja päteväksi nuoreksi valmentajaksi.

Heidi Mattilan muistorahasto jaetaan seuran ohjaajalle, joka on innokas sekä vastuuntuntoinen. Muistorahasto jaettiin Kiira Siposelle.

Vuoden tsemppari on harraste- tai kilparyhmässä harrastava lapsi tai nuori, joka palkitaan iloisesta ja aktiivisesta osallistumisesta. Palkinto jaettiin Piona Lydmanille.

Harrasteryhmien kausi päättyi hienoon näytökseen. Tanssijoukkueet suuntasivat vielä la 25.5. Tanssi Cupin finaalikilpailuun ja joukkuevoimistelijat treenaavat kesätreeneillä 12.6. saakka, jolloin seuran toiminta jää kesälomalle.

Uuden kauden suunnittelu on hallituksella käynnissä ja ilmoittautuminen pyritään avaamaan heinäkuun lopulla. Kauden 2024-2025 jatkuu valmennusryhmillä 5.8.2024 sekä muilla ryhmillä 26.8. Pidä siis silmällä seuran sosiaalista mediaa sekä sähköpostia, jotta pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa!

Alta pääset vielä katsomaan näytöksen tunnelmia. 

Kuvat: Sauli Tähkäpää

Belia
Vuoden seurakissa, Hanna Siponen. Palkintoa jakamassa seuran puheenjohtaja Elina Rauhamäki sekä innokas apulainen Aava Bäckroos.
Alkeisvoimistelu Kärrynpyörät 6-8v.
Alkeisvoimistelu Kuperkeikat 4-5v.
Hallituksen kukitus
Hengettäret
PerheGym 1-3v.
Aikuisten tanssin harrasteryhmä Universum
Fereniat
PerheGym 1-3v.
Tanssimuksut 4-5v.
Lilianat
Hengettäret