Hallituksen syysterveiset

30.8.2022

Mäntsälän Voimistelijoiden kausi käynnistyi virallisesti viime viikon maanantaina 22.8.2022. Viikon jälkeen ryhmiin vieläkin tippuu ilmoittautumisia, mikä on loistava asia. Monet ryhmät, joiden toteutumisesta olimme huolissamme, näyttääkin onneksi toteutuvan. Erityisesti koronan jäljiltä ilmottautumismäärien seuranta on osoittautunut varsinaiseksi jännitysnäytelmäksi hallituksessa. Päivittäin seuraamme Hoikan tilannetta ja toivomme, että harrastuksiin uskalletaan taas lähteä. Yhdessä liikkuminen on ihan paras juttu. 

Toiminnanjohtajamme Eerika Laalo-Häikiö vaihtoi loppukeväästä työpaikkaa ja tämän vuoksi ryhdyimme rekrytoimaan seuraan uutta työntekijää hallinnollisten töiden tekijäksi. Jenny Helin ehtikin toimia kesän ajan osa-aikaisena seurakoordinaattorina mutta elokuun alusta Jenny siirtyi yllättäen muihin haasteisiin. 

Melko ylikuormittunut hallitus pähkäili elokuussa ratkaisuja hankalaan tilanteeseen. Ratkaisu ongelmaan oli kirjaimellisesti nenän edessä, sillä kaikeksi onneksi ohjaajamme Kaika Pietarinen ilmoitti olevansa kiinnostunut hallinnollisten töiden teosta ja niinpä uusi osa-aikainen seurasihteerimme Kaika aloitti 15.8.2022. 

Seuran hallitus toimii täysin vapaaehtoisesti, eli hallituslaiset tekevät seuratyötä oman työn ohessa ja erityisesti elokuussa uuden kauden käynnistyessä hommaa on paljon. Pelkin hallitusvoimin kaikkea ei saada tehtyä ja tästä johtuen seuran toiminnassa on ollut kenties jäsenillekin asti näkyneitä haasteita. Sähköpostiin vastaamisessa on ollut viivettä ja puhelimeen ei aina olla ehditty vastata. Hallitus on pahoillaan aiheutuneesta haitasta ja kiittää kaikkia kärsivällisyydestä.

Jatkossa Kaika vastaa seuran puhelimeen ja sähköpostiin. Kaika on ottanut erityisesti seuran viestinnän ja sosiaalisen median haltuun. Kaikaan voi olla yhteydessä kaikkien askarruttavien asioiden johdosta. 

Liikunnallisin syysterveisin, 

Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus