Hallitus tiedottaa 16.1.2021

17.1.2021

Mäntsälän Voimistelijoiden hallitus päivitti kokouksessaan 16.1.2021 linjauksia koronavirusepidemian maksujen osalta. Hallitus oli aiemmin linjannut toimintaa kokouksissaan 12.8.2020 ja 17.12.2020. Päivitys johtuu siitä, että toimintaa joudutaan muokkaamaan muuttuvan tilanteen mukaan jatkuvasti.



TOIMINNAN KESKEYTTÄMINEN MÄÄRÄAJAKSI VIRANOMAISMÄÄRÄYKSELLÄ

Kunta on sulkenut liikuntatilat ja viranomaiset ovat määränneet toiminnan keskeyttämisestä marraskuun lopussa 2020. Harrastus- ja valmennusmaksujen osalta toimitaan seuraavasti:

Valmennusryhmät (tanssi, tanssillinen voimistelu, joukkuevoimistelu):

o    Kaikki joukkueet: Mikäli toiminta joudutaan keskeyttämään, maksetaan valmennusmaksu kuluvalta kuukaudelta täysimääräisenä (milloin toiminta keskeytyy). Aiemman päätöksen (2.9.2020) mukaan valmennusryhmiltä voidaan laskuttaa ylimääräinen enintään yhden kuukauden valmennusmaksu kesäkuussa, mikäli seuran taloustilanne on keväällä kriittinen.

o    Alle 20v joukkueet: Toiminta toteutetaan ulkotreeneinä huomioiden turvallisuusohjeet, ja tarvittaessa sääolosuhteiden takia etätreeneinä. Valmennusmaksu pidetään normaalina.

o    Yli 20v joukkueet: valmennusmaksu on 1/3 harjoitusten ollessa tauolla (ulkoharjoittelu kielletty), jolloin joukkueille mahdollistetaan osallistuminen aikuisten ryhmäliikunnan etätunneille.

Perheliikunta sekä lasten ja nuorten harrasteryhmät:

Kun toiminnan keskeyttäminen määräytyy kolmannen osapuolen määräyksestä, on kyseessä ”Force majeure”-tilanne, jolloin seuran ei ole pakollista palauttaa maksuja.

Harrasteryhmien palautuskäytäntö on (ryhmissä vuodessa noin 33 toimintaviikkoa, noin 9 kk):

o    Tauko alle 2 kk: ei palauteta maksuja

o    Tauko 2 kk tai yli: palautetaan 25% maksuista

o    Tauko 3 kk tai yli: palautetaan 50% maksuista

o    Jäsenmaksua ei palauteta

HUOM! Seuran toimintakautta pidennetään mahdollisuuksien mukaan toukokuun loppuun, ja harrasteryhmille järjestetään korvaavaa toimintaa joulu- ja tammikuun tuntien osalta. Mahdolliset palautukset haetaan verkkosivuille tehdyn lomakkeen kautta vasta kauden loppupuolella, kun lopullinen koronatauon pituus tiedetään. Harrastaja on itse vastuussa palautusten hakemisesta määräaikaan mennessä.

Aikuisten ryhmäliikunta:

Aikuisten ryhmäliikunnassa on toteutettu etätunteja koko tauon aikana, joten palautuksia ei tehdä.