Nuorten ryhmät yli 12v

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä laji. Lajissa oleellista on keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus, joihin yhdistyvät rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tanssillisessa voimistelussa seuran joukkueet osallistuvat Suomen Voimisteluliiton tanssillisen voimistelun kilpailuihin ja/tai Lumo-tapahtumiin. Joukkueeseen osallistuvan tulee sitoutua harjoituksiin, leireihin ja kilpailuihin.

Joukkueet:

Lue lisää.

Tanssi

Tanssin kilpailupolulla harjoitellaan joukkueen kanssa kahdesti viikossa. Kilpailupolulla luodaan vahvaa me-henkeä ja joukkueen kanssa sovitaan myös oheisharjoittelusta. Joukkueena pääsee osallistumaan mm. Voimisteluliiton tanssikilpailuihin sekä seuran tanssileireihin. Tanssijoukkueiden yhteisiä leiripäiviä on kaksi vuodessa. Joukkueeseen osallistuvan tulee sitoutua harjoituksiin, leireihin ja kilpailuihin.

Joukkueet:

Lue lisää.

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelussa harjoitellaan tavoitteellisesti kahdesta neljään kertaa viikossa ja osallistutaan kilpailuihin. Joukkueeseen osallistuvan tulee sitoutua harjoituksiin, leireihin ja kilpailuihin.

Joukkueet:

Lue lisää.