Voimistelukouluryhmät 4-12v

Eri voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikunnan perustaitoja leikkien ja monipuolisen harjoittelun kautta. Voimistelukoulumaailmassa voi liikkua temppuillen, tanssien tai voimistellen. Ryhmiin voi tulla sukupuolesta riippumatta.

Voimistelukoulussa luodaan voimistelu- ja liikuntataitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin haluamallaan polulla joko harraste- tai kilparyhmässä.

Mäntsälän Voimistelijoissa on kilpailevia ryhmiä joukkuevoimistelussa, tanssissa ja tanssillisessa voimistelussa. Kilpailevien ryhmien tarkemmat tiedot löytyvät kohdasta Valmennusryhmät.

Kaikki ryhmät esiintyvät seuran näytöksissä kahdesti vuodessa.

Voimistelu 4-6v
Sunnuntai 12-12.45, Riihenmäki A
Ohjaaja Enni Toivonen, Venla Häikiö

Voimistelu 6-9v
Sunnuntai 12.45-13.45, Riihenmäki A
Ohjaajat: Enni Toivonen, Venla Häikiö


Tanssillinen voimistelu 6-8v ja 9-11v (ryhmät yhdistetty)
Torstaina 17.30-18.30, Riihemäki D
Ohjaajat: Karita Koli ja Aniela Sihvola


Tanssimuksut 4-6v
Torstai 16.45-17.30, Riihenmäki B
Ohjaajat: Kaika Pietarinen, Vanessa Vuori ja Aniela Sihvola

Dance 4 Fun 6-9v
Maanantai 17-18, Riihenmäki D
Ohjaajat: Saara Ansala, Kiira Siponen

Voimistelutunneilla opitaan voimistelun perustaitoja leikkien ja musiikin mukana liikkuen.

Tanssimuksut ja Dance 4 Fun tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen tanssiharrastukseen kerran viikossa, jolloin tärkeintä on tanssin ja liikunnan ilo. D4F on lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun. 

Tempputunneilla yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, temput ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu. Tunneilla on alkulämmittely sekä monipuolisesti temppuilua, voimistelun perusliikkeitä sekä voimaharjoitteita. Tunti sopii kaikille sukupuolesta riippumatta. 

Kuva: Suomen Voimisteluliitto / Jari Mönkkönen