Hinnasto

Tunneille osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa eikä se sisälly ilmoitettuihin toimintamaksuihin. Jäsenmaksukausi on 1.8.2021-31.7.2022. Jäsenmaksua ei palauteta, ja jäsenyys pysyy voimassa koko toimintavuoden.

Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta, vaan vakuutuksen harrasteryhmiin voi ostaa erillisenä neljän (4) euron hinnalla (Jumppaturvavakuutus, tuoteseloste) tai hankkia vakuutuksen muualta harrastustoimintaan. Vakuutus on voimassa 1.9.2021-30.8.2022. Kaikkien kilpailevissa ryhmissä olevien tulee ostaa ko. lajiin sopiva lisenssi joko vakuutuksella tai varmistaa vakuutusturva muuta kautta.

Jumppaturvavakuutus tulee maksaa, kun se on valittu ostettavaksi ja siitä muodostuu lasku. Seura on ko. vakuutuksen jo ostanut eikä sitä voi enää perua, vaikkei jatkaisi harrastamista seurassa.

Kilpailevien joukkueiden Sporttiturvavakuutus.


Jäsen- ja toimintamaksujen laskutus ja palautukset

Lasku muodostuu Hoika-jäsenrekisterissä ilmoittautuessa ryhmään. Lasku toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskussa annettua eräpäivää tulee noudattaa.

Toimintamaksu palautetaan, mikäli jäsen lopettaa yhden kokeilukerran jälkeen. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ennen seuraavaa ryhmän kokoontumista: mantsalan.voimistelijat@msoynet.com. Kaikista palautuksista veloitetaan lisäksi 20 euron toimistomaksu. Kesken kauden lopettaessa toimintamaksua ei palauteta kuluvalta kaudelta (syys-/kevätkausi). Maksetun summan voi siirtää kattamaan toisen ryhmän maksua.

Kesken kauden lopettamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti: mantsalan.voimistelijat@msoynet.com

Jäsenmaksua ei palauteta.

Harrasteryhmien maksut: maksa kokonaan tai erissä 
Harrasteryhmien maksu kattaa koko toimintavuoden 2021-2022. Lasku on mahdollista maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Erissä maksusta peritään 5 euron lisämaksu, ja se lisätään ensimmäiseen laskuun.

Kokeilukerta
Tunneilla voi käydä kokeilemassa kerran ennen ilmoittautumista. Ilmoita kokeilukerrasta ohjaajalle ennen tunnin alkua. Suositellaan kuitenkin kokeilukertaa Voimisteluviikolla kauden alussa ja tammikuussa, jolloin ryhmissä on avoimet ovet.

Tuntien peruutukset 
Ryhmää ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin 8. Tunnit järjestetään pääasiassa koulujen liikuntasaleilla ja muissa kunnan liikuntatiloissa. Jos tuntiperuutukset johtuvat koulun omasta käytöstä, ei peruuntunutta tuntia korvata. Tällöin jäsenillä on mahdollisuus käydä toisella, vastaavalla tunnilla. Peruutuksista ilmoitetaan jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiin sekä seuran internet- ja FB-sivulla. 

Tunteja ei järjestetä pyhäpäivinä eikä niiden aattoina.

Smartum- ja Virike-liikuntasetelit / ePassi /Edenred / Eazybreak
Aikuisen henkilökohtaisen osallistumisen voi maksaa myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla. Huom! Jäsenmaksua tai vakuutusta ei voi maksaa liikuntaedulla. Ole yhteydessä toiminnanjohtajaan maksaessasi toimintamaksusi ko. edulla.

Harrastetodistukset 15 eur /kpl