Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

World Gymnaestrada 2019

 

 "Iloa, elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa, rentoa menoa!
Mukana koko kansainvälinen voimisteluperhe, harrastajat ja huiput, kaikki voimistelulajit.  Ohjelmassa avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä ja iltanäytöksiä."

 

 

 

 

WORLD GYMNAESTRADA 2019 (WG2019) LÄHESTYY..

 

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä Gymnaestrada järjestetään 16. kerran ensi kesänä 2019. Tapahtuma järjestetään neljän vuoden välein, tällä kertaa 7.-13.7.2019 Dornbirnissä, Itävallassa, missä tapahtuma on ollut kerran aiemminkin, vuonna 2007. Gymnaestradassa ei kilpailla vaan tapahtuma tarjoaa monenlaisia näytöksiä kenttäohjelmista kaupunkilavanäytöksiin. Voimistelu on viikon ajan kaikkialla! Ohjelmassa on avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä ja iltanäytöksiä. Tämän kesän Turun Suomi Gymnaestradassa päästiin vähän jo pienemmässä mittakaavassa virittäytymään Gymnaestrada- tunnelmaan. Mäntsälän Voimistelijat lähtevät mukaan World Gymnaestradaan  -lähdethän sinäkin!

Suomi Gymnaestradassa esitetyistä, meillä Mäntsälässä harjotelluista kenttäohjelmista, Dornbirnissä esitetään #Oonhyväjustnäin ja Energian ympäröimä. Voimisteluliitto suosittelee World Gymnaestradaa 12 vuotta täyttäneille. Samoin se suosittelee alaikäisille osallistujille 1 huoltaja / 5 alaikäistä. Tapahtumaan on mahdollista hakeutua myös vapaaehtoiseksi.

 

Ilmoittautuminen aukeaa viikolla 33 ja on käynnissä 9.9.2018 saakka. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Lisätietoa tapahtumasta saat Gympiltä :  gymppi.mantsalanvoimistelijat(a)gmail.com ja World Gymnaestradan kotisivuilta:

https://www.voimistelu.fi/fi/WG2019Dornbirn

https://www.wg2019.at/