Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Mustan Kissan kesäleiri 4.-6.6.2019

 

Tervetuloa Mustan Kissan kesäleirille 4.-6.6.2019

 

Kesäloma starttaa jälleen liikunnallisesti Mustan Kissan kesäleirillä. Leiri järjestetään Myllymäen koululla, monitoimitalon liikuntatiloissa sekä liikuntapuiston ympäristössä.

Leiri on tarkoitettu niin voimistelijoille ja tanssijoille kuin liikunnasta innostuneille lapsille ja nuorille (6-13 -vuotiaat) - tytöille ja pojille. Leirisisällöstä voi valita joko joukkuevoimisteluleirin tai liikuntaleirin, joissa molemmissa leiripäiviiin  kuuluvat monipuoliset ohjatut liikuntatunnit temppuillen, pelaillen, tanssien ja voimistellen. Tunneilla painottuvat erilaisten liikuntataitojen harjoittelu, liikunnan ilo sekä yhdessä tekeminen. 

Leirillä on mahdollista valita joko yöpymisvaihtoehto (2 yötä, 3 päivää), jolloin leiriin kuuluvat myös hauskat iltaohjelmat sekä täysihoito (2x lämmin ruoka/päivä, aamu- ja iltapala). Päiväleiriläisille (3 päivää) ohjelmaan kuuluvat ohjatut liikuntatunnit sekä lämmin lounas. Kaikilla ryhmillä tulee olemaan oma ryhmänohjaaja eli ryhmyri.

Tarkemmat ohjaaja- ja tuntisisällöt päivitetään verkkosivuille niiden selkiytyessä.

Leirin hinta:

  • Joukkuevoimisteluleiri / liikuntaleiri yöpymisellä 149€ (ilmoittautuminen ennen 14.4., jonka jälkeen hinta 169€)
  • Joukkuevoimisteluleiri/ liikuntaleiri päiväleirinä 99€ (ilmoittautuminen ennen 14.4., jonka jälkeen hinta 119€)

Leiri-ilmoittautuminen on 25.2.-14.4., jonka jälkeen jälki-ilmoittautuminen on avoinna korkeammalla osallistumismaksulla 5.5. asti. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14.4. mennessä, jonka jälkeen peruutus voidaan tehdä vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksesta pidätetään toimistomaksu 20 euroa. 

Ilmoittautuminen seuran rekisterijärjestelmän kautta.

 

Lisätietoja:

leirinjohtaja Eerika Laalo-Häikiö, 040 513 7892, mantsalan.voimistelijat@msoynet.com

 

 

 

Vuoden 2016 kesäleirin video, kuvaaja Veera Kilkki.

 

Mustan Kissan kesäleiritunnelmia.