Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Ajankohtaista tanssissa

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita Tanssi yhdistää -koreografiaan, joka esitetään muiden ohjelmien tavoin la 16.12.2017 juhlanäytöksessä. Tanssin voima -koreografia on tarkoitettu kilpaileville tanssijoukkuielle ja Missä muruseni on -koreografian esittävät vanhat ja nykyiset Mäntsälän Voimistelijoidne (tanvo/tanssi) harrastajat.

Ajankohtaista -palsta 

 

Pelisäännöt

Jokainen joukkue on tehnyt pelisäännöt sekä ryhmän jäsenten että vanhempien kesken. Valmentajat ovat osallistuneet pelisääntöjen tekemiseen yhdessä ryhmän ja vanhempien kanssa. Pelisäännöt löydät Nuoren Suomen sivuilta, mistä saat myös lisätietoa Operaatio Pelisäännöistä.

Poissaolot tapahtumista (kilpailut ja leirit)

Tanssijoiden kilpailuihin ja leireille tehdään varauksia kuljetusten, majoitusten ja ruokailun osalta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Nyt olemme tehneet yhteiset pelisäännöt kaikille, koskien kisojen ja leirien peruutuksia:

1) Leiri- ja kisamatkoilta poissaoloihin tarvitaan lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus. Ilman todistusta poissaoloista veloitetaan täysi maksu. Lääkärintodistus toimitetaan seuran toimistolle Mäntsälän Voimistelijat, PL 45, 04601 MÄNTSÄLÄ. 
2) Osallistumisen voi perua veloituksestta 14 vrk ennen tilaisuutta
3) Matkojen osalta veloitetaan koko maksu, vaikka tanssija palaisikin kilpailuista vanhempien kyydillä kotiin.