Ohjaajasivut|Työhuone

Ilmoittautuminen

 

KAUSI 2017-2018

Avoin ilmoittautuminen kaikkin ryhmiin alkaa ma 14.8.2017 klo 16.  

Päättyneen kauden alle 18-vuotiaiden jäsenten ennakkoilmoittautuminen on 7.-9.8. 2017. Ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia ilmoittautujan perheeltä. Ilmoittautuminen alkaa 9.8 klo 16:00 ja päättyy 9.8 klo 23:55.

Syyskauden toiminta alkaa 28.8.2017 ja päättyy liikuntanäytökseen la 16.12.2017 Kevätkauden toiminta alkaa 8.1.2018 ja päättyy liikuntanäytökseen la 19.5.2017.

Huom! Syyslomalla eli viikolla 42, hiihtolomalla eli viikolla 8, pääsiäisenä 29.3.-2.4.2018 ja vappuna 30.4.-1.5.2018 ei jumppatunteja pidetä!

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan verkossa. Laskun voi tilata joko omaan sähköpostiin tai postitse kotiin. Postitse lähetetystä laskusta perimme 5 eur toimituskulut. Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä. Maksumuistutuksesta perimme 5 eur. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua läpi kauden. Ilmoittautumisohjeen löydät alta.

Harrasteryhmät järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Jos osallistujia on kolmella peräkkäisellä tunnilla alle seitsemän, ryhmä lopetetaan ja jäsenet saavat mahdollisuuden osallistua toiselle tunnille.

Verkkoilmoittautumisohje

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan verkossa. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellet ole tehnyt sitä aiemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan viime kaudella, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Lapsi (alle 18v.) rekisteröidään huoltajan alakäyttäjäksi (rekisteröidy ensin itse ja lisää lapsi alakäyttäjäksi). Tiedotamme tuntimuutoksista sähköpostitse. Huolehdithan, että yhteistiedosissa oleva sähköpostiosoiteesi on voimassaoleva.

Rekisteröitymään pääset koska tahansa sivun alareunassa olevasta linkistä. Rekisteröityminen tehdään verkkolomakkeella, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia ilmoittautujan perheeltä  edellisiltä toimintakausilta Mäntsälän Voimistelijoissa. Voit tarkistaa omat maksusi ilmoittautumisjärjestelmässä: Sisään kirjauduttuasi klikkaa vasemman reunan valikosta "Omat tiedot". Valitsemalla ylävalikosta välilehden "Laskut" näet maksetut ja mahdolliset maksamattomat laskusi.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa tuntitarjontaan ja kirjoita itsellesi muistiin, mille tunneille aiot ilmoittautua. Siirry vasta sitten sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsen- ja jumppamaksut löytyvät Hinnat -sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu! Tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Mäntsälän Voimistelijat ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Ota yhteys toiminnanjohtajaan puh. 040 513 7892, jos tarvitset apua ilmoittautumisessa.  

Ilmoittautuminen

Rekisteröityminen käyttäjäksi (jos olet uusi käyttäjä)