Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Ilmoittautuminen

 

KAUSI 2019-2020
 

Syyskausi: 2.9.-14.12.2019, näytös la 14.12.2019 (pl. syysloma)

Kevätkausi: 7.1.-16.5.2020, näytös la 16.5.2020 (pl. talviloma)

  • Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan verkossa Hoika-palvelussa.
  • Laskun voi tilata joko omaan sähköpostiin tai postitse kotiin. Postitse lähetetystä laskusta peritään 5€ toimituskuluja. 
  • Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä.
  • Pyhäpäivinä eikä niiden aattoina pidetä tunteja.

Ryhmiin/joukkueisiin ei voi ilmoittautua ennenkuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Ilmoittautuessasi kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa tuntitarjontaan ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmiin tai joukkuieisiin aiot ilmoittautua. Siirry vasta sitten sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. 

Seura ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Ota yhteys toiminnanjohtajaan puh. 040 513 7892, jos tarvitset apua ilmoittautumisessa.  

Linkki tuntitarjontaan

Aikuisten ryhmäliikunta

Lapsi (alle 18v.) rekisteröidään aina huoltajan alikäyttäjäksi: huoltaja rekisteröityy ensin itse ja lisää lapsen alikäyttäjäksi.

Rekisteröityminen tehdään verkkolomakkeella. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Rekisteröitymisen jälkeen voi kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään.

Muut tärkeät asiat
Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia (myös lapsen osalta). Tuntimuutoksista ja muista tärkeistä asioista tiedotetaan sähköpostitse.
 
Tutustu seuran rekisteriselosteeseen.
 
Tutustu kauden 2019-2020 hintoihin.
 
Ilmoittautuminen on mahdollista vain, jos seuralla ei ole maksusaatavia ilmoittautujan perheeltä edelliseltä toimintakaudelta. Omat maksut voi tarkistaa Hoika-järjestelmästä.
 
Harrasteryhmät järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Jos osallistujia on kolmella peräkkäisellä tunnilla alle seitsemän, ryhmä lopetetaan ja jäsenet saavat mahdollisuuden osallistua toiselle tunnille.
 
Harrasteryhmissä liikkuvat voivat ostaa itselleen Jumppaturvavakuutuksen (4€) seuran kautta. Kilpailevissa joukkueissa olevat ostavat lisenssin ja vastaavat itse omasta lajikohtaisesta vakuutusturvastaan (lisenssivakuutus tai oma kilpailutoiminnan kattava vakuutus).