Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Voimistelun polut

Lisätietoa voimistelumahdollisuuksista ja opastusta sopivan ryhmän valintaan antaa:

Henrietta Linna
p.  040 687 1777
henrietta.linna(at)hotmail.com

 

Voimistelun polut

Voimistelu-ura aloitetaan Voimistelukoulusta, josta jatketaan Minivalmennukseen. Nämä ryhmät harjoittelevat kahdesta kolmeen kertaan viikossa ja harjoittelun päätavoite on kehittää perusliikuntataitoja. Ryhmät osallistuvat Voimisteluliiton Stara-tapahtumiin.

Vanhemmat voimistelijat valitsevat kolmesta voimistelupolusta: tanssillinen voimistelu, joukkuevoimistelun kilpasarja tai joukkuevoimistelun SM-sarja. Tanssillisen voimistelun ryhmät painottavat harjoittelussaan ilmaisua ja perusvoimistelutaitoja. He harjoittelevat ikätasosta riippuen 1 - 2 kertaa viikossa. Tanssillisen voimistelun ryhmät osallistuvat erilaisiin näytöksiin ja Lumo-tapahtumiin. Tutustu tanssilliseen voimisteluun tarkemmin täältä.

Joukkuevoimistelun kilpasarjan ryhmät painottavat harjoittelussaan voimistelutaitoja, erityisesti vartaloliikkeitä. Hyvä peruskunto, ketteryys ja liikkuvuus ovat harjoittelun tavoitteita. Joukkueet harjoittelevat ikätasosta riippuen 3 - 4 kertaa viikossa ja osallistuvat joukkuevoimistelun kilpasarjan kilpailuihin. Lisäksi ryhmät pitävät muutamia leirejä kaudessa.

Joukkuevoimistelun SM-sarjan ryhmät ovat hyvin sitoutuneita harjoitteluun. He harjoittelevat tavoitteellisesti ja monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia ja lajitaitoja. Harjoitusmäärät vaihtelevat ikätasosta riippuen 4 - 6 kertaan viikossa. Ryhmät pitävät leirejä vähintään neljä kertaa kaudessa ja osallistuvat SM-kilpailuihin.

Lisätietoa harjoittelevista ryhmistä löytyy Joukkueet -valikon alta.