Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Ajankohtaista joukkuevoimistelussa

Joukkuevoimistelutiimi KISUT

Joukkuevoimistelutiimiin kuuluvat kaikki valmentajat ja joukkueenjohtajat. Tiimi toteuttaa ja kehittää voimistelutoimintaa seurassamme.

Tiiminvetäjä:
Henrietta Linna
p.  040 687 1777
henrietta.linna(at)hotmail.com

Ajankohtaista-palsta

Tältä sivulta löydät Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelutiimin tiedottamia tärkeitä asioita sekä voimistelijoiden perheille suunnattua materiaalia:

Materiaaleja joukkuevoimistelijoiden vanhemmille
Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelutiimi on tehnyt materiaaleja, joiden tarkoituksena on informoida ja helpottaa yhteistyötä valmentajien ja vanhempien välillä. Tutustu materiaaleihin tämän sivun oikeassa laidassa löytyvästä materiaalipaketista!

Pelisäännöt
Jokainen joukkue on tehnyt pelisäännöt sekä ryhmän jäsenten että vanhempien kesken. Valmentajat ovat osallistuneet pelisääntöjen tekemiseen yhdessä ryhmän ja vanhempien kanssa. Pelisäännöt löydät Nuoren Suomen sivuilta, mistä saat myös lisätietoa Operaatio Pelisäännöistä.

Poissaolot tapahtumista (kilpailut ja leirit)
Joukkuevoimistelijoiden kilpailuihin ja leireihin tehdään varauksia kuljetusten, majoitusten ja ruokailun osalta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Nyt olemme tehneet yhteiset pelisäännöt kaikille, koskien kisojen ja leirien peruutuksia:

1) Leiri- ja kisamatkoilta poissaoloihin tarvitaan lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus. Ilman todistusta poissaoloista veloitetaan täysi maksu. Lääkärintodistus toimitetaan seuran toimistolle Mäntsälän Voimistelijat, PL 45, 04601 MÄNTSÄLÄ.
2) Osallistumisen voi perua veloituksestta 14 vrk ennen tilaisuutta
3) Matkojen osalta veloitetaan koko maksu, vaikka voimistelija palaisikin kilpailuista vanhempien kyydillä kotiin.