Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

4 - 7 -vuotiaat

Ryhmät 

 

Kuperkeikat ja kärrynpyörät 4-6v (s. 2012-2014)
maanantai 17.30-18.30/Kirkonkylän koulu
Ohjaajat: Iida Stylman ja Mirka Lilja

UUTUUS! Dance 4 Fun 7-10v (tanssi)
tiistai 16.00-17.00 / Hepola
ohjaajat: Lisa Elonen, Kaika Pietarinen, Milja Eklund, Aino Leinonen
 
Aurorat 4-6v (s. 2012-2014) ( tanssi)
keskiviikko 17.00-17.45 / Monitoimitalo vihreä sali
ohjaaja:  Kaika Pietarinen ja Ella Reima
apuohjaaja: Seija Pensasto

Timantit 5-8v (2009-2013)
torstai 18.00-19.00 / Monis C
ohjaaja: Inka Pesonen, Pihla Ramfeltd
 
Vauhtiheitot 6-7v (s. 2011-2012) (voimistelu 1x viikossa)
keskiviikko 17.30-19 / Monis B
ohjaajat: Henrietta Linna
Parillisten viikkojen maanantaisin vapaaehtoinen taitotreenit 16.45-18.30 Riihiksellä (ilmoittautuminen erikseen).
 
Piruetit 6v (s. 2012) (voimistelu 2x viikossa)
ma 17.00-18.30 Riihis, C-sali
ke 17.30-19, Monis, C-sali
ohjaajat: Ninni Leino ja Laura Kärkkäinen
 
Minivalmennus Narut 7-9v, (s. 2008-2010) (voimistelu)
 
 
VOIMISTELUKOULUSSA (4-7v.)  opitaan voimistelun perustaidot. Seuran Voimistelukoulu on tuttu ja turvallinen harjoitteluympäristö. Kaikki ohjaajat ovat Voimisteluliiton Voimistelukoulu-koulutuksen käyneitä ohjaajia. Voimistelukoulu-ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja (juoksu, hyppiminen, kieriminen, heittäminen, roikkuminen, kiipeäminen jne.) jokaisen lapsen yksilölliset valmiudet huomioon ottaen. Leikkien ja pelien avulla lapsen koordinaatiokyky, ketteryys, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät. Tunneilla tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin, telineisiin ja musiikin rytmeihin. Lapsi saa liikkua säännöllisesti iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä samanikäisten lasten kanssa.
 
Voimistelukoulussa on kolme eri polkua:
 
VOIMISTELUKOULU – TANSSI
Tanssipolulle ovat tervetulleita kaikki musiikkiliikunnasta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Tunneilla tutustutaan musiikin ja rytmien maailmaan leikin ja luovan liikkeen avulla. Lapsi tutustuu omaan kehoonsa ja sen liikkuvuuteen, harjoittelee perusliikuntataitoja tilaa, suuntia ja tasoja hahmottaen. Tanssipolun tavoite on liikkumisen ilo ja tanssimisen riemu, yhdessä tekeminen sekä itse oivaltaminen. Lasta kannustetaan terveellisiin elämäntapoihin ja luomaan kestäviä ystävyyssuhteita omassa Voimistelukoulu-ryhmässä.
Lapsi pääsee nauttimaan esiintymisestä yhdessä ryhmänsä kanssa seuran näytöksissä. Esiintymisestä lapsi saa onnistumisen kokemuksia ja ikimuistoisia elämyksiä. Lapsen kasvaessa, tanssipolulta voi jatkaa harrastusta oman mielenkiinnon mukaan eteenpäin voimistelun, tanssillisen voimistelun tai tanssin parissa.
 
VOIMISTELUKOULU - TEMPPU
Temppupolulle ovat tervetulleita kaikki vauhdikkaasta liikunnasta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Tunneilla tutustutaan erilaisiin peleihin, leikkeihin ja temppuratoihin. Tunneilla vahvistetaan lapsen kehonhahmotusta ja harjoitellaan perusliikuntataitoja käyttäen erilaisia välineitä turvallisesti. Monipuoliset perusliikuntataidot tukevat lapsen liikunnallista kehitystä ja antavat hyvän pohjan mihin tahansa liikuntaharrastukseen. Temppupolun tunnit tarjoavat vahtia ja liikkumisen iloa kaikille. Lasta kannustetaan terveellisiin elämäntapoihin ja luomaan kestäviä ystävyyssuhteita omassa Jumppakoulu-ryhmässä.
Lapsi pääsee iloitsemaan esiintymisestä yhdessä ryhmänsä kanssa seuran näytöksissä. Esiintymisestä lapsi saa ikimuistoisia kokemuksia. Lapsen kasvaessa, temppupolulta voi jatkaa harrastusta oman mielenkiinnon mukaan eteenpäin voimistelun, tanssillisen voimistelun tai tanssin parissa.
 
VOIMISTELUKOULU - VOIMISTELU
Voimistelupolulle ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat, jotka haluavat oppia voimistelun perustaidot yhdessä muiden samanikäisten kanssa. Lapsi harjoittelee perusliikuntataitoja, kuten ketteryyttä, liikkuvuutta, ja niiden ohella voimistelulle tyypillisiä piirteitä esim. vartaloliikkeitä, musiikin mukaan liikkumista ja tasapainoa leikinomaisesti. Tunneilla käytetään tarinoita ja mielikuvia oppimisen tukena. Voimistelupolun tunnit tarjoavat voimistelun iloa ja riemua yhdessä toimien. Lasta kannustetaan terveellisiin elämäntapoihin ja luomaan kestäviä ystävyyssuhteita omassa Voimistelukoulu-ryhmässä.
Lapsi pääsee nauttimaan esiintymisestä yhdessä muiden samanikäisten voimistelijoiden kanssa seuran näytöksissä ja Stara-tpahtumassa. Lapsen kasvaessa, voimistelunpolulta voi jatkaa harrastusta oman mielenkiinnon mukaan eteenpäin joukkuevoimistelun, tanssillisen voimistelun tai tanssin parissa.