Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Lapset ja nuoret 2018-2019


Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa lapsille liikunnan iloa ja elämyksiä monipuolisessa ja turvallisessa voimistelukoulumaailmassa. Siemen elinikäiseen liikunnan harrastamiseen kylvetään jo lapsena! Kivat liikuntakokemukset lapsiryhmässä kannustavat lasta liikkumaan myös tuntien ulkopuolella. Vanhempien tehtävänä on tukea ja kannustaa lastaan harrastuksen parissa.

Nuorille tarjoamme monipuolista yhdessä liikkumisen riemua voimistelun, tanssillisen voimistelun ja tanssin ryhmissä. Osa ryhmistä osallistuu erilaisiin elämyksellisiin tapahtumiin ja kilpailuihin. Kilpailut ja esiintymiset innostavat tavoitteelliseen liikuntaan ja antavat itsensä voittamisen ja yhdessä onnistumisen elämyksiä, jotka lisäävät itsetuntemusta ja kasvattavat itsetuntoa. Mäntsälän Voimistelijat edistää nuorten tervettä kasvua ja kehitystä turvallisessa toimintaympäristössä.

 

Mäntsälän Voimistelijat tarjoaa laadukkaita liikuntapalveluita. Tutustu Mäntsälän Voimistelijoiden toimintaperiaatteisiin tarkemmin tästä.
Kaikki lasten- ja nuorten ryhmät tekevät pelisäännöt. Lisätietoja Nuoren Suomen Operaatio Pelisäännöstä sekä pelisäännöistä Mäntsälän Voimistelijoissa löydät täältä.