Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Aikuiset

 

Mäntsälän Voimistelijoiden aikuisten tunnit edistävät terveyttä, hyvää oloa ja arjen vauhdissa jaksamista. Tarjolla on monipuolinen valikoima kestävyyttä, lihaskuntoa ja kehonhallintaa parantavia tunteja. Halutessaan myös aikuiset pääsevät esiintyvään ryhmään! Tuntivalikoimasta on hyvä valita erilaisia tunteja, jotta viikoittainen tarve lihaskunnon, kestävyyskunnon ja liikkuvuuden näkökulmasta täyttyy. Jumpat täydentävät hyvin arkiliikuntaa, joka on hyvinvoinnin ja terveyden peruspilari. Mäntsälän Voimistelijat haluaa omalla toiminnallaan aktivoida jäseniä myös omatoimiseen liikuntaan. 

Kausitarjonnasta voi valita joko yhden jumppakerran viikossa tai kaikki jumpat viikossa. Koulutetut ohjaajat takaavat kaikkien viihtymisen turvallisessa ja terveyttä edistävässä ohjauksessa. Perustarjonnan lisäksi vuoden aikana järjestetään lyhytkursseja, tapahtumia ja tutustumistilaisuuksia.

Muutokset tuntitarjontaan ovat mahdollisia johtuen mm. salivuoro- ja ohjaajatilanteen muutoksista. Poikkeuksista tiedotetaan etusivun ajankohtaista-palstalla. Kannattaa liittyä myös seuran Facebook-sivulle; sitä kautta saat ajankohtaista tietoa kätevästi ja nopeasti.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaharrastusta – Hyvässä seurassa on ilo liikkua!