Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Varainhankintakampanja yhteistyökumppani Gutzin kanssa on nyt käynnissä.

9.4.2020

Mäntsälän Voimistelijat ja yhteistyökumppani Gutz ovat käynnistäneet kuukauden mittaisen varainhankintakampanjan. Kampanja on voimassa 3.5.2020 asti.

Mäntsälän Voimistelijat ja yhteistyökumppani Gutz ovat käynnistäneet kuukauden mittaisen varainhankintakampanjan, jolla pyritään hankkimaan varoja seuran toiminnan turvaamiseksi myös jatkossa. Kauden tärkeimmän tapahtuman Mustan Kissan Cupin peruunnuttua korona-tilanteen vuoksi, seuran hallitus on ollut ymmärrettävästi huolissaan tulevaisuudesta.

Nyt on erinomainen tilaisuus tehdä varainhankintaa kotisohvalta käsin, sillä tässä kampanjassa parasta on juuri se, että kaiken voi hoitaa etänä! Mäntsälän Voimistelijat haastaa jokaisen jäsenen, sukulaisen, mummin ja mummin kaiman mukaan!

Gutz kampanja on voimassa 3.5.2020 asti.

Koko mallisto löytyy osoitteesta gutz.fi/ladataan-kuvastot

Tavoittelemme yhdessä seurana 3 000 paketin tilausta, jolloin saamme joukkueille 15 000 € sekä lisäksi tällöin Gutz sponsoroi seuraamme 6 000 €:lla.

Tilauksen voit tehdä joko Gutzin nettisivuilla www.gutz.fi tai puhelimen sovelluksella. Lisätietoja ja tunnukset tilauksen tekemiseksi saat joukkueesi jojolta tai seuran puheenjohtajalta mav.puheenjohtaja@gmail.com.

Kiitos paljon avustasi ja tuestasi meidän yhteiselle seurallemme.