Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Seuran kisakatselmus ke 18.3. klo 18:00

28.2.2020

Tanssin, joukkuevoimistelun ja tanssillisen vomistelun joukkueet esittävät kauden kilpailuohjelmansa seuran omassa kisakatselmuksessa monitoimitalolla keskiviikkona 18.3. klo 18 alkaen. Tilaisuuden kesto on noin tunti ja sinne on vapaa pääsy.

Kisakatselmuksen tavoitteena on antaa joukkueille arvokasta esiintymiskokemusta ennen tulevia kilpailuja. Joukkuevoimistelun kevään kilpailukausi alkaakin heti kisakatselmusta seuraavana viikonloppuna Mäntsälän omassa Mustan Kissan Cupissa 21.-22.3. monitoimitalolla. Samana viikonloppuna myös tanssijoukkueet kisaavat LUMO-tapahtumassa, ja tanssillisen voimistelun joukkueiden seuraavat kilpailut ovat heti huhtikuun alussa.

- Haluamme järjestää lajien yhteisen kisakatselmuksen, jotta kotiväki pääsee katsomaan kisaohjelmia täällä Mäntsälässä. On myös arvokasta, että eri lajien joukkueet näkevät ja kannustavat toinen toisiaan, sanoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Kisakatselmukseeen saadaan myös vierailevia joukkueita Porvoon Urheilijoista. Paikan päällä voi nauttia kahvia ja pientä suupalaa Hengettäret jr -joukkueen buffetista.

Alustava esiintymisjärjestys

Tervetuloa kisakatselmukseen!