Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Freyoille välinemestaruuspronssia

3.12.2019

Freyuat kilpa sai suorituksellaan pronssimitalit.

Seinäjoella kilpailtiin 31.11.-1.12. joukkuevoimistelun välinemestaruuksista. Mukana oli kolme HJM-seurayhteistyön Freyat-joukkuetta, jotka kaikki selviytyivät alkukilpailusta finaaleihin. Mäntsälän Voimistelijoista Minea-joukkue osallistui 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan.

16-20v -sarjassa Freyat Kilpa oli erinomaisessa iskussa kauden pääkilpailussa. Joukkue saavutti sekä alkukilpailussa että finaalissa kauden parhaat pisteensä ja finaalissa myös bonukset jokaisesta osa-alueesta. Joukkueen alkukilpailun ja finaalin yhteispisteet olivat 35.350 ja kaulaansa joukkue sai pronssimitalit. Hopea jäi pienimmän piste-eron eli 0,05 pisteen päähän. 

- Alkukilpailun suoritus oli hieman epävarma, mutta finaalissa onnistuimme tekemään todella vahvan ja vapautuneen suorituksen. Pronssia kauden pääkisoista, ihan mahtava saavutus, valmentaja Jenna Seppälä totesi onnellisena.

Pronssijoukkueessa voimistelee kymmenen vuosina 2001 - 2003 syntynyttä urheilijaa: Emmi Korkeamäki, Emma Lehtinen, Pauliina Paloniemi ja Oona Sarkkinen Hyvinkäältä, Pihla Antikainen, Julia Fredriksson, Hanna Kuusela, Emma Riikonen ja Venla Sivusalo Järvenpäästä sekä Ida Mäntynen Mäntsälästä. Joukkuetta valmentavat Jenna Seppälä, Nea Leinonen ja Henrietta Linna.  

14-16v -sarjassa kilpaileva Freyat kilpa jr. hermoili lauantain alkukilpailussa, mikä näkyi epävarmana suorituksena. Vanteiden hallinnassa oli haasteita ja pisteet jäivät odotuksia alhaisimmiksi. Finaalissa joukkue onnistui hallitsemaan hermonsa ja teki normaalisuorituksen saaden yhteispisteet 32.200 sijoittuen jaetulle 8. sijalle. 12-14v. sarjan Freyat Aspiren välineenä on pallo ja kilpailuissa joukkueella oli pallo hallussa. Tytöt tekivät kaksi tasaista ja ehjää kilpailusuoristusta ja sijoittuivat 47 joukkueen sarjassa upeasti viidennelle sijalle. Mäntsälän Minea-joukkue saavutti samassa sarjassa pallo-ohjelmallaan kategorian 7.