Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Freyat-joukkueille menestystä kotikisoissa

20.11.2019

Freyat kilpa yli 16v kilpasarja
Liliat 8-10v
Minea 12-14v kilpasarja

Hyvinkään SyysCupissa 16.-17.11. voimisteltiin hyviä tuloksia niin Freyat-joukkueiden kuin Mäntsälän Voimistelijoiden toimesta. Freyat Kilpa saavutti upeasti kultamitalisijan yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa. Mäntsälän Liliat-joukkue nosti tulostasoaan jälleen saaden kategorian 2, Hengettäret junior -joukkue avasi kisakauden harrastesarjassa ja Minea-joukkue jatkoi kisaurakkaansa valmistautuen kohti pääkilpailuja Seinäjoella.

Yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa saavutti hienosti vanteella ensimmäisen sijan pistein 16.850. Valmentajan mukaan joukkueen suorituksessa näkyi vapautuneisuus, joka siivitti joukkueen tiukassa kisassa upeasti voittoon. Joukkueessa voimistelee Mäntsälän Ida Mäntynen osana kymmenen tytön joukkuetta. Joukkuetta valmentavat Jenna Seppälä, Nea Leinonen ja Henrietta Linna.

 

Lauantain kisapäivänä Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue 8-10-vuotiaiden välinesarjassa nosti kauden tuloksen kategoriaan 2 ylittäen odotuksensa. Salilla tehdyt harjoitukset ovat kehittäneet joukkuetta syksyn aikana huimin askelin ja se näkyy upeasti kisamatolla. Hengettäret junior -joukkue avasi kautensa keilaohjelmallaan yli 16v harrastesarjassa. Sijoitus ja pisteet olivat pettymys, mutta sisuuntuneena joukkue käänsi uuden vaihteen päälle ja lähti heti tekemään muutoksia ja tarkennuksia ohjelmaansa.

 

14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa jr sijoittui seitsemänneksi ja 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire sai kategorian 2. Samassa sarjassa Mäntsälän Minea-joukkue saavutti kategorian 6.

 

- Suoritus oli tänään aika hyvä, vaikka jouduimme useamman sairastapauksen takia muuttamaan paikat ennen kilpailua. Tästä on hyvä jatkaa kohti Seinäjoella pidettäviä mestaruuskilpailuja, sanoo Minean valmentaja Ninni Leino.

14-16 -vuotiaiden SM-sarjassa Team Freyat sijoittui toiseksi pistein 15.300. 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa Freyat Junior sijoittui vapaaohjelmalla toiseksi pistein 15.800.

 

- Team Freyojen suoritus oli nyt hyvällä tasolla ja tästä on hyvä jatkaa töitä vaikeusosissa yhdistämisen ja dynamiikan vaihtelun parissa, sanoo valmentajatiimi Marianne Korjus, Jenna Seppälä ja Janita Honkavaara.

10-12 -vuotiaiden välinesarjassa Freyat Stars sai kategorian 1 pistein 16.517 ja saavutti kolmannen sijan. Samassa sarjassa Freyat Future sai kategorian 3 ja Freyat Glow kategorian 2.