Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Aktiivinen kilpailuviikonloppu takana

12.11.2019

Nauhat iloitsivat mitaleista Starassa.
Lilojen uusi pallo-ohjelma haastaa kehittymään.
Liliat kilpailivat isänpäivänä Kerava Cupissa.
Freyat-joukkueiden yhteiskuva Kerava Cupin lauantailta.
Solinat kilpaili Ylöjärven Tanvo Cupissa sarjassa 12-15v.
Hengettäret sijoittuivat toiseksi TanVo Cupissa.

Isänpäiväviikonloppuna 9.-10.11.2019 Mäntsälän Voimistelijoiden ja HJM:n joukkueet kilpailivat aktiivisesti Keravalla, Vantaalla, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Kilpailuihin osallistuivat Vantaalla Stara-joukkueet Nauhat ja Lilat, Kerava Cupissa Liliat ja Freyat-joukkueita, Valkeakoskella Freyat Glow sekä Ylöjärvellä tanssillisen voimistelun TanVo Cup 1:ssä Mäntsälän Hengettäret ja Solinat.

 

Vantaan Starassa avattiin kisakausi

Vantaan Attitude Staraan lauantaina 9.11. osallistuivat Mäntsälän Voimistelijoiden Nauhat ja Lilat.

 

- Lilat ovat ihan uudella kokoonpanolla tällä kaudella. Meillä on myös täysin uusi koreografia, jossa on paljon haastetta pallon kanssa. Ensimmäisten kisojen esiintymisjännityksestä huolimatta tytöt suoriutuivat hyvin. Vielä riittää hiottavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, sanoo valmentaja Miisa Lilja.

 

Lilojen toisena valmentajana on Henrietta Linna. Lilat harjoittelevat kolme kertaa viikossa.

 

Nauhat-joukkue harjoittelee kahdesti viikossa.. Starassa Nauhat-joukkue esitti hyvän ilmaisullisen suorituksen.

 

- Uudet pallot toivat haastetta ja aiheuttivat pientä jännitystä tekemiseen, joten siihen nähden suoritus oli onnistunut. Tytöt kertoivat, että vähän jäi harmittamaan, kun pallot putosivat kädestä niin monta kertaa, sanoo valmentaja Enni Toivonen

Keravalla ja Valkeakoskella joukkuevoimisteltiin

Lauantaina Kerava Cupissa kisamatolla nähtiin SM-sarjan joukkueet ja 10-12 -vuotiaiden sarjan joukkueita. 14-16 -vuotiaiden SM -sarjassa Team Freyat paransi suoritustaan edellisestä kilpailusta saaden pisteet 15.600 sarjan ainoana osallistujana. 12-14 -vuotiaiden SM -sarjassa Freyat Junior sijoittui vapaaohjelmalla kolmanneksi pistein 15.900.

 

10-12 -vuotiaiden välinesarjassa Freyat Stars sai pienistä virheistä huolimatta kategorian 1 pistein 17.100 ja saavutti hienosti hopeaa. Samassa sarjassa Freyat Future sai syksyn ensimmäisissä kilpailuissa kategorian 3 sijoituksen ollessa kahdeksas. 

 

Sunnuntaina Kerava Cupissa vuorossa olivat 8-10 -vuotiaiden ja kilpasarjojen joukkueet. Mäntsälän Voimistelijoiden Liliat-joukkue saavutti toisissa kilpailuissaan kategorian 4. Yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa saavutti kolmannen sijan pistein 15.834. 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Kilpa jr sijoittui vanteella neljänneksi saaden pisteet 15.900. 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa Freyat Aspire pettyi suoritukseensa. Suoritukseen mahtui paljon välinevirheitä sekä epätarkkuutta ja tuloksena oli tippuminen kategoriaan kolme.

 

Valkeakoskella VaVo Cupissa Freyat Glow saavutti hopeaa. 10-12 -vuotiaiden sarjassa kilpaileva joukkue paransi suoritustaan viikon takaisesta saavuttaen hienosti kategorian 2 ja pisteet 15.883.

 

Tanssillisen voimistelun kilpailukausi käynnistyi

Ylöjärvellä järjestettiin kauden ensimmäinen tanssillisen voimistelun TanVo Cup. Mukana Mäntsälästä olivat Hengettäret sarjassa yli 40v ja Solinat 12-15v -sarjassa. Hengettäret saavuttivat uudella "Viestinviejä"-ohjelmallaan toisen sijan ja Solinat "Yksin"-ohjelmallaan seitsemännen sijan. Seuraava kilpailu on valtakunnallinen kilpailu Turussa 23.11.

 

Seuraa Mäntsälän Voimistelijoiden sosiaalisen median kanavia:

Facebook

Instagram

 

Freyat-verkkosivu