Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Joukkuevoimistelun kilpailukausi käynnistyi mitalisijoilla

30.10.2019

Freyat kilpa jr joukkueessa Mäntsälästä voimistelevat Julia Laaksonen (4. oik) ja Eerika Suvanto (oik).
Minea-joukkue kilpailee syyskaudella pallo-ohjelmalla.

Viikonloppuna kilpailtiin joukkuevoimistelun Elise Cupissa Helsingissä ja Tapiola Cupissa Espoossa. Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään Freyat -yhteistyöjoukkueet aloittivat välinesarjan kilpailukauden hienosti saavuttamalla kaksi mitalisijaa. Kilpailuihin osallistuneet Freyat Kilpa jr ja Freyat Kilpa aloittivat kisakauden uusin kokoonpanoin vanneohjelmilla. Mäntsälän Voimistelijoilta Minea-joukkue osallistui Elise Cupin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjaan.

Freyat Kilpa nappasi upeasti hopeamitalin 16-20v kilpasarjassa Elise Cupissa. Mäntsäläläinen joukkueen kapteeni Ida Mäntynen kertoi ennen kilpailua, että kauteen on treenattu hyvällä fiiliksellä, ja voimistelijoiden tunnelman olevan luottavainen. Valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä joukkueen suoritukseen. ”Loistava kauden aloitus, tytöt tekivät tänään juuri sen mitä pitikin”, kommentoivat valmentajat Jenna Seppälä ja Henrietta Linna. Minea-joukkue saavutti omalla pallo-ohjelmallaan kategorian seitsemän. ”Tunnelma kisakauden ensimmäisessä suorituksessa oli hyvä, vaikka tytöistä voi havaita pientä jännitystä”, sanovat valmentajat Ninni Leino ja Laura Kärkkäinen.

Freyat Kilpa jr saavutti pronssia 14-16 v. kilpasarjassa Tapiola Cupissa. Uudistunut joukkue on odottanut kauden alkua innolla. ”Kisasuoritus jännitti, mutta suorituksesta tuli vapautuneempi, kun suoritus läheni loppuaan”, sanoivat voimistelijat Anna Karjalainen ja Inka Matikainen. Valmentajien mielestä suoritus oli hyvä kisakauden alkuun. ”Suoritus oli jo yhdenaikainen eikä isompia virheitä tullut. Ilmaisukin vapautui jännityksestä ohjelman kuluessa. Seuraavaa kisaa varten saadaan ilmaisua lisää ja kuvioita vielä tarkemmiksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti torstain 31.10. HJM-kisakatselmusta ja Kerava Cup-kilpailua, joka on 10.11.” kommentoivat valmentajat Nea Leinonen ja Julianna Korjus.