Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Ensimmäiset kunniajäsenet kutsuttu!

23.10.2019

Uudet kunniajäsenet Maija Toivonen (vas.), Leena Laaksonen ja Inkeri Kilkki.

Seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 23.10.2019 on kutsuttu seuran ensimmäiset kunniajäsenet. Kunniajäseniksi kutsuttiin Maija Toivonen, Inkeri Kilkki ja Leena Laaksonen. Kunniapuheenjohtajaksi on aiemmin kutsuttu Varpu Laisi.

Seuran sääntöjen mukaan (6§) ”seuran kokous voi hallituksen esityksestä kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on erittäin merkittävästi edistänyt seuran toimintaa”. Seuran halitus esitti syyskokoukselle kolmen kunniajäsenen kutsumista ja syyskokous hyväksyi esityksen yksimielisesti.

Perusteluina valinnoille olivat:

Maija Toivonen on seuran perustajajäsen ja on siitä asti toiminut seuran eri vastuutehtävissä hallituksessa, työryhmissä ja tapahtumissa sekä toimii edelleen ohjaajana. Hän on osallistunut Mäntsälän Voimistelijoiden riveissä lukuisiin World Gymnaestradoihin sekä kansallisiin suurtapahtumiin 80-luvulta lähtien.

Inkeri Kilkki ja Leena Laaksonen ovat toimineet 80-luvun lopulta alkaen aktiivisesti seuran eri vapaaehtoistehtävissä aina huoltajista seuran hallitukseen asti. Viime vuosina he ovat edelleen pyyteettömästi hoitaneet tapahtumien ruokahuoltoa, viimeisinä Tanssillisen voimistelun valtakunnallisen kilpailun, Mustan Kissan Cupin ja kesäleirin. Inkeri ja Leena luovat ympärilleen aitoa seurahenkeä.

Uudet kunniajäsenet kukitettiin halausten kera ja kokousväki antoi heille runsaat aplodit.