Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Minea ja Freyat Aspire 12-14v -mestaruuskilpailuissa

10.6.2019

Freyat Aspire sijoittui loppukilpailussa sijalle 11.
Minea-joukkue oli tyytyväinen kisakauteen.

Minea-joukkue sekä Järvenpään, Hyvinkään ja Mäntsälän yhteisen HJM-tiimin joukkue Freyat Aspire tekivät viikonloppuna kauden viimeisen kisaurakkansa Espoossa Voimistelupäivillä. Joukkueet osallistuivat joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden kilpasarjan mestaruuskisoihin, joissa oli mukana 39 eri puolilta Suomea tullutta joukkuetta.

Minea kisasi perjantaina alkukilpailussa ja joukkue saavutti kategorian kuusi. Joukkue oli pääosin tyytyväinen kisaan, joskin erittäin helteiset olosuhteet verottivat parhaan terän suorituksesta ja keskittymisestä.

- Koko kausi on mennyt tytöillä hyvin. Tässä kisassa tunnelma oli hyvä ja kausi saatiin päätökseen onnistuneesti, iloitsee valmentaja Johanna Tuovinen. Minean vastuuvalmentajana on toiminut Mirka Lilja ja apuvalmentajana Julia Laaksonen.

Perjantain alkukilpailussa Freyat Aspire ylsi kauden parhaimpaan suoritukseensa. Yhteispistemäärä 16,483 jätti joukkueen vain 0,017 pisteen päähän 1-kategoriasta.

- Joukkueen saama tekninen bonus osoitti, että liikkeiden laadussa ollaan menty hienosti eteenpäin, valmentaja Riikka Hormu iloitsee.

Alkukilpailun suoritus nosti Freyat Aspiren kirkkaasti finaaliin sijalla 9. Myös lauantain finaalisuoritus sujui hienosti, mutta bonus jäi valitettavasti tällä kertaa saamatta ja yhteispistemäärä oli 16,417. Freyat Aspire saavutti Voimisteluliiton kilpasarjan mestaruuskisoissa 11. sijan.

Nousujohteisen kauden jälkeen joukkue jatkaa hyvillä mielin viimeisiin kesäharjoituksiin ja sen jälkeen tauolle.