Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Kultaa tanssillisesta voimistelusta!

10.6.2019

TanVo Cup:n yli 20v sarjan kokonaiskilpailun voitti tuli Hengettärille täysin pistein.
Solinat päättivät kisakautensa Espoossa.
Hengettäret voittivat vuoden viidestä kilpailusta kolme ja olivat hopealla kahdesti.

Hengettäret voittivat TanVo Cupin kolmannen osakilpailun Espoossa lauantaina 8.6. ja samalla nappasivat täysillä pisteillä koko TanVo Cupin voiton. Kilpailemassa olivat myös Solinat, joka sijoittui 12-15v sarjassa kuudenneksi.

Tanssillisen voimistelun kilpailukausi päättyi 8.6. Espoossa Voimistelupäivien yhteydessä pidettyyn TanVo Cup 3 -osakilpailuun. Mäntsälästä mukana olivat yli 20v sarjassa Hengettäret ja 12-15v sarjassa Solinat. 

- Edelliset kilpailut olivat toukokuun alussa Jyväskylässä. Tässä välissä oli hieman haastavaa harjoitella, kun salivuoroja ei enää ollut riittävästi. Meillä ainakin näkyi omassa suorituksessa se, ettei oltu päästy harjoittelemaan kunnollisen kokoisessa salissa ollenkaan toukokuun puolen välin jälkeen. Onneksi työtä on tehty koko vuoden ajan niin kovaa, että ohjelman perustaso pysyi hyvänä ihan viimeiseen kisaan asti. Voitto taisi tulla 10 pisteen erolla seuraavaan eli kyllä olen tyytyväinen, iloitsee valmentaja Eerika Laalo-Häikiö.

Solinat sijoittui sarjassaan kuudenneksi. Joukkue osallistui kisaan pienemmällä kokoonpanolla ja se aiheutti ennen kisoja hieman paikka- ja roolimuutoksia, mutta valmentajat olivat tyytyväisiä joukkueen suoritukseen helteisessä Espoossa. Joukkuetta valmentavat Essi Rautiala, Seela Tervo ja Ninni Leino.

Tanssillisessa voimistelussa on toimintavuoden aikana viidet kilpailut: kahdet valtakunnalliset ja kolme Cup-kilpailua.

- Ensi kautta lähdetään nyt rakentamaan. Uutta ohjelmaa ideoidaan kovaa vauhtia, sillä se pitää olla kisakunnossa jo marraskuun puolessa välissä, sanoo Eerika.

Tanssillisen voimistelun joukkueisiin voi tulla mukaan sopimalla treenikäynnin valmentajan kanssa. Lisäksi tanssillista voimistelua voi harjoitella treenitunneilla ilman kilpailemisen pakkoa. 

- Tervetuloa mukaan ihanaan ja elämykselliseen lajiin!, toivottaa Eerika.