Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Kevätnäytös kruunasi kauden!

22.5.2019

Pienet harrastajat jumppasivat rannalla. Kuva: Mari Valtonen
Hengettäret jr:lle kevätnäytös toimi kenraaliharjoituksena kilpamestaruuskilpailuihin. Kuva: Mari Valtonen
Perheliikunnan merirosvot ihastuttivat yleisöä. Kuva: Mari Valtonen
Solinat kilpailevat vielä 8.6. Espoossa. Kuva: Mari Valtonen
Nauhat-joukkueessa on opeteltu ahkerasti voimistelutaitoja. Kuva: Mari Valtonen
Vuoden voimistelija Ida Mäntynen. Kuva: Mari Valtonen
Satelliitit yllättivät Nea-valmentajan esityksellä. Kuva: Mari Valtonen
Aikuisten tanssillisen voimistelun ohjelmassa esiintyi 22 naista. Kuva: Mari Valtonen
Liliat on kilpaillut 8.-10 -vuotiaiden sarjassa. Kuva: Mari Valtonen
Minea-joukkueen pääkilpailut ovat 8.6. Espoossa. Kuva: Mari Valtonen

Mäntsälän Voimistelijoiden kevätnäytös täytti jälleen monitoimitalon maanantaina 13. toukokuuta, kun lavan valtasi 24 esitystä.

Pienimmät esiintyjät lavalla olivat perheliikunnan ryhmät, joissa ryhmiä on vauvajumpasta neljään ikävuoteen asti.

- Perheliikunnassa esiintyminen on vain pieni osa vuoden toimintaa. On hienoa, että saamme lavalle ison joukon porukkaa äideistä, isistä ja lapsista. Tänä keväänä olimme merirosvoja, joten lapsista jo pukeutuminen rooliin oli tosi hauskaa, sanoo perheliikunnan ohjaaja Sanna Jokiniemi.

Seuran kilpailevilla joukkueilla alkaa kisakausi kaartua loppusuoralle.

- Joukkuevoimistelussa on vielä vanhemmilla joukkueilla mestaruuskilpailuja, mutta pienet voimistelijat aloittavat jo kesätreenikautta. Tanssillisessa voimistelussa suuntaamme vielä 8.6. Espooseen kisaamaan. Tanssijoukkueilla on alkanut jo uusien ideoiden suunnittelu ensi kisakautta varten. Näytös on aina hyvä sinetti kaudelle tai vastaavasti vielä hyvä kenraaliharjoitus ennen tulevaa kisaa. On myös hienoa, että saamme estradille kaikki Freyat-seurayhteistyöjoukkueet, kertoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

Harrasteryhmille seuran näytös on aina kauden kruunu. Kaikki ryhmät pääsevät lavalle näyttämään taitojaan, ja osalle tilanne on kovin jännittävä hetki.

- Tänäkin vuonna pienimmät heiluttivat innokkaasti lavalta yleisöön, ja taisi joku juosta katsomoonkin kesken näytöksen, jatkaa Eerika.

Näytöksessä vuoden valmentajana palkittiin Johanna Tuovinen ja vuoden seuratoimijana Pirjo Mattila-Salo. Lisäksi vuoden voimistelija oli Ida Mäntynen, vuoden tanssija Lisa Elonen ja vuoden tanssillinen voimistelija Aliisa Kynäslahti. Heidi Mattilan muistorahaston stipendillä palkittiin Emmi Häikiö.

Kevätnäytöksen erikoisuutena oli kaikkien tanssijoiden yhteisesitys, jonka oli koostanut Nea Vallin. Lisäksi Satelliitit-joukkue yllätti Nean ohjelmalla, joka oli kiitos pitkästä valmennusurasta. Tänäkin vuonna näytös päättyi seuran Waka waka -yhteistanssiin, jossa lavan valtasivat kaikki näytöksessä esiintyneet ryhmät.

- Tanssi kuvaa hyvin meidän seuran yhteishenkeä – tehdään yhdessä ja koetaan yhdessä hienoja elämyksiä, Eerika iloitsee.

Mäntsälän Voimistelijoiden uusi kausi alkaa 2.9. ja kesällä salivuorojen varmistuessa avataan ilmoittautuminen. Uutuuksina on tulossa Dance 4 Fun -ryhmät ja NinjaGym ryhmät 4-vuotiaista alkaen.

- Haluamme kannustaa perheitä liikunnalliseen elämäntapaan. Meidän ryhmissä monipuoliset liikuntataidot ovat kaiken lähtökohtana. Tervetuloa liikkumaan, toivottaa Eerika.