Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Hengettärille kultaa!

6.5.2019

Tanssillisen voimistelun valtakunnallisissa kilpailuissa Jyväskylässä Hengettäret jatkoi voittojen tiellä, kun kotiintuomisina oli kovatasoisen yli 20-vuotiaiden sarjan mestaruus.

Jyväskylän monitoimitalolla lauantaina 4.5. oli pitkä kilpailupäivä odotettavissa, kun ennätyksellisen suuri, 73 tanssillisen voimistelun joukkueen, kilpailupäivä harjoituksineen ja kilpailuineen oli edessä. Hengettäret harjoitteli alkupäässä, mutta suoritus oli vasta päivän lopussa.

- Pitkä päivä odotteluineen oli kyllä meille aika raskasta, mutta saimme hyvän tsempin päälle lämmittelyssä ja sitä kautta esiintymislavallakin. Olemme harjoitelleet hyvin ja suoritus on ollut koko ajan varma, joten en ollut huolissani miten suoriudumme. Ainoastaan esiintymisfiilis saattaa kärsiä pitkästä odottelusta. Mutta onneksi onnistuimme luomaan hyvän tunnelman kisasuorituksessa. Saimme parhaat koreografiapisteet kaikista joukkueista ja suorituksessa olimme niukasti kolmansia, mutta pisteet riittivät hyvin voittoon. Koko joukkue kyllä riemuitsi voitosta, sillä tämä kilpailu oli kauden päätavoitteemme, sanoo valmentaja Eerika Laalo-Häikiö, joka itsekin voimistelee joukkueessa.

Kisakausi tanssillisessa voimistelussa päättyy 8.6. Espoossa pidettävään Cup 3 -kilpailuun, jonne  joukkue vielä tähtää. Hengettäret johtaa parhaillaan Cup-kisaa, joten sitä voittoa lähdetään  vielä jahtaamaan. Sen jälkeen suurin osa joukkueesta suuntaa katseensa Itävallan World Gymnaestradaan, jossa esitetään kenttäohjelma sekä hallinäytös.

- Kesä menee voimistellessa. Elokuussa alkaakin sitten uuden ohjelman rakennustyö, naurahtaa Eerika.