Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Näytös juhlisti 35-vuotista historiaa

18.12.2018

Liliat esitti Naruohjelmansa "Karnevaalit". Kuva: Mari Vilkas
Perheliikunnan "Hyvää yötä nalle" -ohjelma keräsi kaikki perheliikuntaryhmät yhteiseen esitykseen. Kuva: Mari Vilkas
Freyat Future Shine esitti ohjelman "Japanin kukka". Kuva: Mari Vilkas
Crescent esitti "Sivuraide"-ohjelman. Kuva: Mari Vilkas
Freyat kilpa jr vauhdikkaassa vanneohjelmassaan. Kuva: Mari Vilkas
Aikuisten tanssillisen voimistelun rtymä valtasi lavan "Nyt on lähtö" -ohjelmalla. Kuva: Mari Vilkas
Solinoiden ohjelma nähtiin myös tanssillisen voimistelun kilpailussa marraskuussa. Kuva: Mari Vilkas

Mäntsälän Voimistelijoiden syyskauden liikuntanäytös keräsi sadat seuran harrastajat esiintymismatolle. Samalla juhlistettiin seuran 35-vuotista taivalta.

Seuran historia alkaa toukokuusta 1983, kun suuri joukko paikallisia toimijoita kerääntyi perustamiskokoukseen. Toiminta käynnistettiin heti lasten ja nuorten ryhmillä sekä äiti-lapsi -voimisteluryhmällä. Myllymäen koulun valmistuttua 1984 aloitettiin myös aikuisten jumpat.

 

-     Alusta alkaen Mäntsälän Voimistelijoiden tavoitteena on ollut perheiden, lasten ja nuorten liikuttaminen. Sama missio on edelleen ajankohtainen. Harrasteryhmien rinnalle tuli jo alkuvaiheessa joukkuevoimistelu ja sen jälkeen tanssiryhmät. Mäntsälä voimisteltiin Suomen kartalle suurkisoissa Lahden 1986, jonka jälkeen seura saavutti lukuisia SM-mitaleja. Joukkuevoimistelu on lajina muuttunut huikeasti ja nykyään teemmekin kilpa- ja huippu-urheilussa yhteistyötä Freyat-joukkueiden alla Hyvinkään, Järvenpään ja Mäntsälän kesken. Myös kilpailutoiminta tanssillisessa voimistelussa ja tanssissa on lisääntynyt, kertoo toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

 

Seuran liikuntanäytöksessä nähtiin 23 upeaa esitystä ja pienimmät voimistelijat olivat vauvajumppalaiset, jotka esiintyivät ”Hyvää yötä nalle” -ohjelmassa. Näytöksessä oli laajasti niin tanssiryhmien vauhdikasta menoa, joukkuevoimistelijoiden taitavaa tasapainoilua kuin lasten ryhmien esiintymisen riemua.

 

-     Seuran ryhmät jäävät nyt joulutauolle. Kevätkausi käynnistyy Voimisteluviikolla 7.-13.1.2019, jolloin kaikille tunneillemme on avoimet ovet. Aloitamme myös kaksi uutta matalan kynnyksen Dance 4 Fun -harrasteryhmää lapsille, joten mukaan pääsee niin uusiin kuin vanhoihinkin ryhmiin helposti, jatkaa Eerika.