Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

DANCE 4 FUN -tunnit alkavat tammikuussa!

13.12.2018

Dance 4 Fun on uusi lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Mäntsälän Voimistelijoiden Dance 4 Fun –tunnit ovat kerran viikossa tanssiville harrastajille. Tammikuussa alkavat uudet ryhmät 7-10- ja 10-12-vuotiaille.

Mitä Dance 4 Fun –tunneilla tehdään?

Tunneilla tehdään helppoja tanssisarjoja  sekä päästään kokemaan liikunnan iloa ja tanssin riemua yhdessä liikkuen. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun, hymy huulilla. Dance 4 Fun -tunneilla toteutuvat hyvin eri liiketekijät. Liikkumista on eri suuntiin, tasoissa sekä nopeuksilla sekä liikutaan vaihtelevasti avorivistössä, rivissä, piirissä, jonoissa sekä kulmasta kulmaan. Erilaiset rytmit kuuluvat konseptin jokaiseen tuntiin. Nopeat ja hitaat sekä erilaisin impulssein kokeillut liikkeet lisäävät tanssijoiden oppimiskykyä ja tarjoavat mielenkiintoa lisäävää vaihtelua tuntiin.

 

Dance 4 Fun sopii kaikille sukupuoleen, taustaan tai tanssikokemukseen katsomatta - sisällä saleissa ja ulkona auringossa.

 

- Kevään tunneille pääsee erikoishinnalla, sillä koko kevään tunnit maksavat 40 euroa ja uusilta harrastajilta lisäksi jäsenmaksun 20 euroa, joka sisältää vakuutuksen. Haluamme omalla toiminnallamme tukea mäntsäläläisten lasten liikunnallista elämäntapaa. Tanssi on toivottavasti monelle tytölle ja pojalle mielekäs tapa liikkua. Dance 4 Fun on uusi konseptituote Voimisteluliitolta, jonka on kehittänyt meidän seuran Nea Vallin. Hienoa, että saamme itse käynnistettyä ryhmät näin nopeasti, iloitsee toiminnanjohtaja Eerika Laalo-Häikiö.

 

Tunneilla pääsee kokeilemaan vapaasti viikolla 2 eli ma 7.1. ja ti 8.1. Tervetuloa!

 

TAMMIKUUSSA ALKAVAT RYHMÄT:

  • Dance 4 Fun 7-10v (2009-2012)
    tiistai 16.00-17.00 / Hepolan koulu
    ohjaajat: Lisa Elonen, Kaika Pietarinen, Milja Eklund sekä Aino Leinonen 
  • Dance 4 Fun 10-12v (2007-2009)
    maanantai 18.30-19.30 / Kirkonkylän koulu
    ohjaajat: Aada Rantala ja Elsa Piikki

Ilmoittaudu