Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 2008 - 2011

Hyppää mukaan liikkumaan

7.2.2018

Tunnelmia Suomi 100 -juhlanäytöksestä

Mäntsälän Voimistelijoiden tunneilla iloisessa ja innostavassa ympäristössä lapset oppivat perusliikuntataitoja ja aikuiset kohottavat kuntoaan.

 

Vaikka Mäntsälän Voimistelijoiden kevätkausi onkin käynnistetty jo tammikuussa ei vielä ole myöhäistä hypätä mukaan liikkumaan. Niin aikuisten kuin lastenkin ryhmissä on tilaa. Tutustu koko kevään tarjontaan nettisivuillamme.

 

Aikuisten kaikki jumpat kortilla ostaa oikeuden käydä kaikissa aikuisten ryhmäliikuntatunneilla lukuun ottamatta Joogaa, jossa ryhmä on täynnä. Tuntivalikoimassa on tarjolla kestävyysliikuntaa, tanssillisempaa tuntia, lihaskuntoa sekä kehonhallintaa ja liikkuvuutta kehittäviä tunteja. Monipuolisen tuntivalikoiman ansiosta jokaisen aikuisen on helppo täyttää viikottainen liikuntapiirakka Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmäliikuntatuntien avulla ja näin ollen pitää omasta terveydestään sekä hyvinvoinnistaan huolta. Maksuvälineenä käy Smartum liikuntasetelit tai Sporttipassi, joten nyt on oiva hetki sijoittaa työnantajan tarjoamat edut oman kunnon kohentamiseen. Jos harrastaa jo esimerkiksi kestävyysliikuntaa, mutta lihaskuntoharjoittelu on jäänyt vähemmälle, voi hyvin ostaa vaikkapa vain kahvakuulatunnin, jossa pääsee kehittämään lihaskuntoaan.

 

Niin kuin aikuisten myös lastentunnit tarjoavat terveyttä tukevaa liikuntaa, joka samalla kehittää lasten perusliikuntataitoja. Aina syys- sekä kevätkauden päätteeksi jokainen seuran ryhmissä liikkuva lapsi ja nuori pääsee esittelemään omia taitojaan kauden päättävässä liikuntanäytöksessä. Kuten edellisessä 100 vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetyssä juhlanäytöksessä, on tunnelma iloinen ja lapsia liikkumaan sekä esiintymään innostava tapahtuma. Näytöksissä vanhemmat pääsevät konkreettisesti näkemään oman lapsensa kauden aikana opitut taidot ja liikunnan ilon.