Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mitalisadetta Mäntsälään Show-tapahtumasta

2.5.2015

Hengettäret voittivat kultaa
Satelliitit tanssivat hopealle

Hengettäret voimistelivat kultaa ja Satelliitit tanssivat hopealle Voimisteluliiton Show-tapahtumassa Seinäjoella 25.-26.4. Kilpailemassa olivat myös Kastanjat, Skiretit ja Diore.

Kastanjat kilpailivat lauantaina 12-15 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun sarjassa sijoittuen 15. sijalle.

- Tytöillä oli paljon loukkaantumisia kisaa edeltävien harjoitusten aikana. Koreografiaan oltiin itse tyytyväisiä ja tuomarien kommentit olivat siksi hämmentäviä. Osuvaakin palautetta saatiin, joista on hyvä lähteä pohtimaan kehitysaskelia, kommentoi joukkueen johtajana toiminut Marjaana Manninen.

Vapaatanssin 16-19 -vuotiaissa Skiretit ja Tastin Illuusio jakoivat 12. sijan.

- Tytöiltä nähtiin kovatasoisissa kilpailuissa kaksi hyvää, ehjää suoritusta ja ryhmä sai kehuja erityisesti tanssitekniikasta, ryhdistä sekä ilmentämisestä, kertoi Skirettien valmentaja Toni Keski-Liikala.

Showtanssin yli 16-vuotiaiden sarjassa Mäntsälän Voimistelijoista oli mukana kaksi joukkuetta: Skiretit sijoittui 11. ja Diore 13. sijalle.

Sunnuntaina Mäntsälän joukkueet loistivat

Toinen kilpailupäivä oli mäntsäläläisjoukkueille menestyksekäs. Satelliitit kilpailivat Showtanssi 12-15v ja sijoittuivat hopealle. Koreografiasta ja valmennuksesta vastasi Nea Vallin.

- Olen erittäin ylpeä joukkueesta. Tuomaristo kiitti meitä energisyydestä, tanssin ilon välittämisestä, yhdenaikaisuudesta ja äänenkäytöstä, kertoi Nea.

- Ohjelma meni upeasti. Meillä oli tosi hauskaa ja ryhmähenki tiivistyi. Kisapäivä sujui mukavasti, eniten jännitti palkintojen jako, kertoivat Satelliitit-joukkueen tanssijat Aada Karhunen, Jenni Juurinen ja Milja Hakala.

Kokenut aikuisten Hengettäret joukkue kilpaili tanssillisen voimistelun yli 20-vuotiaiden sarjassa.

- Tänä vuonna meidän koreografiamme Kulkija on todella onnistunut. Tarina, liikkeet ja musiikki muodostavat kokonaisuuden, josta olemme saaneet paljon kiitosta niin tuomareilta kuin katsojilta. Kultamitalin voittaminen oli meille hieno palkinto tehdystä työstä. Nautimme ohjelman esittämisestä todella paljon, sanoi Hengettärien valmentaja ja koreografi Eerika Laalo-Häikiö.