Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Ohjaajesittelyssä Henrietta Linna

30.10.2013

Sarjan neljännessä osassa tavataan joukkuevoimisteluvalmentaja.

Henrietta Linna, Sinea (joukkuevoimistelu 2002-2003)

Tausta seurassa: Voimistelua koko pieni ikä, Hepokateissa 10 vuotta kilpaillen. Ensimmäinen apuvalmentajavuosi kaudella 1999-2000, jos nyt en ihan väärin muista. Sen jälkeen oli vuorossa Foretit (jv eli joukkuevoimistelu) ja sitten Minivalmennus 02-03, joista on muovautunut Aloen kautta nykyinen Sinea.

Valmentajakoulutus: Voimisteluvalmentajien jatkokoulutus (2. taso). Tuomarikoulutukseltani olen tämän syksyn jälkeen 2K eli saan tuomita tyttösarjoja sekä yli 14v. kilpasarjoja.

Miksi valmennat juuri Sineaa? JV on mun juttu! Upeat muistot ja kokemukset omalta voimistelu-uralta pitivät kiinnostuksen lajissa (toki valmentajaksi houkuttelullakin oli osansa). Miksi tätä sitten edelleen jaksaa oman työnsä ohessa tehdä ja varsinkaan Mäntsälässä kun asuu Keravalla ja käy Espoossa töissä? No ihmiset ne täällä pitävät ja olosuhteet. Valmennustiimi Kisut on upea porukka, jonka kanssa homma toimii ja juttua riittää. Innostuneet ja aikaansaavat ihmiset ne vetää puoleensa. Seura on luonut puitteet, joita ei joka paikassa tarjota ja kait se jonkinasteinen lojaalisuuskin omaa kasvattajaseuraa kohtaan pitää pintansa Juuri Sineaa olen valmentanut näinkin monta vuotta motivoituneiden ja iloisten tyttöjen takia. Ja annan tunnustusta myös vanhemmille, joiden tyttöjä on ollut mukava valmentaa.