Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijoiden taidonnäytös ’Osaamme ja onnistumme yhdessä’

29.5.2009

Kevätnäytös ihastutti katsojia lauantaina 16.5. Mäntsälän Monitoimitalolla! Tilaa myös dvd.

 

 

Mäntsälän Voimistelijoiden kevätnäytös kokosi taas upeaksi kokonaisuudeksi seuran eri ryhmien taidokkaat esitykset. Kevätnäytöksen teemana oli ’Osaamme ja onnistumme yhdessä’. Teema pohjautui seuran arvoihin, jotka ovat liikunnan iloa ja elämyksiä yhdessä toimien. Näytöksessä oli mukana kaikki seuran lasten- ja nuorten ryhmät, perheliikunnan ryhmät sekä myös aikuisten ryhmä. Lasten ryhmissä ohjelmia oli harjoiteltu yhdessä toisten samanikäisten ryhmien kanssa. Näytöksen aloitti ’Mörkö mainio’ esitys, jossa olivat mukana 5-6 vuotiaat  temppukoulu-, touhujumppa-, gladiaattorit- ja tanssillisen voimistelun ryhmät. Esitys oli hieno näyttö ohjaajien ja ryhmien välisestä yhteistyöstä.

 

Näytöksen toisessa osassa nähtiin taidokkaita joukkuevoimistelu- ja tanssillisen voimistelun esityksiä. Joukkueet esittivät kevätkauden kisaohjelmansa. Mukana näytöksessä oli myös seuran valmentajista ja entisistä joukkuevoimistelijoista koottu ryhmä, joka esitti upean ohjelman ’Kun olet poissa’ -kappaleen tahdittamana. Vasta vuoden yhdessä harjoitellut tanssillisen voimistelun ryhmä Luminat esitti oman kilpailuohjelman, jolla he ottivat hienosti voiton huhtikuussa Mäntsälässä järjestetyssä valtakunnallisessa Svoli Show tanssikilpailun finaalin tulokkaat sarjassa. Näytöksen toisen osan päätteeksi kaikki joukkuevoimisteluryhmät sekä tanssillisen voimistelun ryhmät esittivät yhdessä mukaansa tempaavan ’Mamma Mia’ esityksen.

 

Seuran kaikki tanssiryhmät esittivät vauhdikkaita ohjelmiaan kolmannessa näytöksessä. Näytöksessä oli mukana Svoli Show tanssikilpailussa hienosti palkintosijoille sijoittuneet Hologrammi- ja Ketjureaktio, jotka tällä kertaa esittivät kisaohjelman sijaan mukaansa tempaavat näytösohjelmat. Koko näytöksen päätteeksi nähtiin kaikki mukaan kutsuva yhteistanssi.

 

Tervehdyssanoissaan seuran puheenjohtaja Pirkko Vohlonen totesi kuluneen kauden olleen täynnä upeita tapahtumia. ’ Seurassamme on jäseniä lähes 750 ja olemme tarjonneet viikottain lähes 80 liikuntatuntia’ kertoi Vohlonen.  Viime syyskausi huipentui seuran 25-vuotisjuhlanäytökseen, jossa seuralle luovutettiin arvostettu Nuoren Suomen sinettiseuratunnus. Tämä on merkki laadukkaasta seuratyöstä lasten ja nuorten parissa. Nuoren Suomen juniorivalmentajapalkinto luovutettiin Kevätnäytöksessä Heidi Mattilalle. Näytöksessä jaettiin myös seuran vuoden ohjaajapalkinto, jonka tällä kertaa sai Mirja Kilkki

 

 ’Kevätkaudella seuramme järjesti kahdet valtakunnalliset kilpailut täällä Mätsälässä’ Vohlonen jatkoi. Kyseessä olivat joukkuevoimistelukilpailu Mustan Kissan Cup ja Svoli Show tanssikilpailun finaali, jotka molemmat keräsivät satoja voimistelijoita ja tanssijoita. ’Haluan lämpimästi kiittää kaikkia seuramme jäseniä, ohjaajia ja valmentajia, lasten vanhempia ja talkoolaisia, johtokuntaa ja toiminnanjohtajaa sekä yhteistyökumppaneita tästä kuluneesta kaudesta. Toivotan kaikille aurinkoista ja liikunnallista kesää’ Vohlonen päätti tervehdyksen.

Mäntsälän Voimistelijoiden kevätnäytös DVD tilataan suoraan kuvaajalta. DVD:n hinta on 15€.  

Yhteystiedot:
Toni Kyytsönen
puh. 041 503 50 42
jukkahukka(at)gmail.com

DVD maksetaan tilille Toni Kyytsönen
528201-217064
(Viestiosaan tilaajan nimi)