Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Indigo päätti kilpailukautensa onnistuneesti mestaruuskilpailuiden finaalipäivässä.
Mustan Kissan Cup oli hieno tapahtuma. Kiitos kilpailijoille, valmentajille sekä heidän taustajoukoille. Kiitos Helmililja. Kiitos Mäntsälän OP. Kiitos Mäntsälän kunnan työntekijät. Erityisen lämmin kiitos talkoolaisille!
Mustan Kissan Cupin tunnelma siivitti joukkueita upeisiin suorituksiin.
Seuran kilpailevat joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua harrastavat ryhmät esittävät kevään kilpailuohjelman. Kisakatselmuksen yhteydessä on kahvio, jolla Indigo-joukkue kerää varoja toiminnalleen. Sisäänpääsy Kisakatselmukseen on maksuton!
Indigo sekä Freyat kilpa -joukkueet avasivat kevään kilpailukauden onnistuneesti.
Käynti saliin K-ovesta.Liikenneympyrästä katso oikealle. Siellä lämpömittari. K-ovi on lämpömittarin alla.
Mäntsälän Voimistelijoiden tunneilla iloisessa ja innostavassa ympäristössä lapset oppivat perusliikuntataitoja ja aikuiset kohottavat kuntoaan.
Mäntsälän Voimistelijoiden suunnittelupäivä keräsi yhteen hallituksen sekä tiiminvetäjät pohtimaan kautta 2018-2019.
Riihenmen koulu, sali D: klo 19-19.45 step tunti ja klo 19.45-20.30 tanssitunti. Tervetuloa!
Kevään 2018 tunnit pyörähtävät Mäntsälän Voimistelijoiden ryhmissä käyntiin. Viikolla. 8.-14.1. vietetään Jumppaviikkoa, jolloin kaikissa lasten,nuorten ja aikuisten liikuntaryhmissä on avoimet ovet. Perheliikuntaryhmät 1v ja 3-4v ovat täynnä. Aikuisten tuntitarjonnasta löytyvät niin tanssillisten lajien kestosuosikki Zumba kuin perinteinen ja taatusti tehokas supertreeni ja kahvakuula. 60+ vuotiaille on oma jumpparyhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 seurojentalolla.
RSS ATOM