Ohjaajasivut|TyöhuoneMinivalmennus 6-10v

Mäntsälän Voimistelijat

Ajankohtaista

Voimisteluliiton vastaus pinnalla olevaan kehonpainoharjoittelu- sekä temppuilu-buumiin on Freegym.
Juhlan aika -näytöksen DVD:n voi lunastaa käteismaksulla (22 eur) seuran toimistolta viikolla 2-3.
Freegym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.
Mäntsälän, Hyvinkään ja Järvenpään voimisteluseurojen yhteinen HJM-tiimi on mukana ennennäkemättömässä musiikin ja huippu-urheilun yhteistyössä Concerto Sportyssä tänä syksynä.
Mahtava marraskuu (29.10.2015)
Mäntsälässä Mahtavan marraskuun jumpat ovat kaikille jäsenille avoimia ja uusille liikkujille 2€/kerta.
Jooga tuntien ohjaaja pyytää tunnille osallistuvia ottamaan vyön mukaan tunnille. Vyö voi olla esim. saunatakista, myös nahkainen vyö toimii liikkeiden tukena.
Syksyn aikana 3-4 vuotiaat ovat liikkuneet Saara ja Miia ohjaajien kanssa Hepolan koululla sunnuntaisin klo 10-11. Tähän ryhmään mahtuu vielä lapsia. Voit tulla vaikka vain kerran kokeilemaan! Käynti liikuntasaliin koulun takaa. Tervetuloa!
Seuran toimintaan pääset mukaan myös kesken kauden. Tilaa löytyy niin perheliikunnan, lasten- ja nuorten kuin aikuistenkin ryhmistä. Mukaan pääset ilmoittautumalla tunneille jäsenrekisterin kautta tai ottamalla yhteyttä seuran toimistoon p. 040 513 7892.
GLADIAATTORIT 7 - 9 V (temppupolku)
RSS ATOM